Skocz do zawartości

Koszt pozycjonowania strony

Roooocky

Rekomendowane odpowiedzi

Naturalnie, że wolałbym kilka fraz ale wyceniono mi je na:

-hosting 4-10: 475 zł 1-3: 570 zł

-serwery www 4-10: 285 zł 1-3: 332 zł

-vps 4-10: 475 zł 1-3: 570 zł

-tani hosting 4-10: 190 zł 1-3: 237 zł

-tanie serwery 4-10: 142 zł 1-3: 170 zł

Przy podpisaniu umowy na 3 lata cena miesięcznie wynosiłaby maksymalnie 1149 zł

Nie mówię, że oferta jest zła ani dobra. Oferuję swoim klientom dobrą ofertę serwerów ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie żeby wywalać miesięcznie 1150 zł bez jednej złotówki, ponieważ firma dopiero się rozwija. Dlatego zdecydowałem się na jedną, główną frazę.

Za kilka miesięcy jak firma złapie wiatr w żagle to jak najbardziej pomyślę o szerszej ofercie.

wbij to w swój biznesplan i zobacz czy jest to dla ciebie opłacalne.

są inne sposoby na zdobycie klienta na hosting np to forum, wht i kilka innych. jak będziesz dobry, stabilny - uzbierasz renome - klienci sami przyjdą bo będzie to co Beer napisał: polecenia !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiście, że tak robię ale to ciągle za mało. Ciężko kogoś przekonać, żeby nawet spróbował hostingu www/ serwera VPS.

Ofertę mam bardzo dobrą, aktualni klienci są bardzo zadowoleni z moich usług ale to wciąż za mało osób, żeby ludzie polecali.

Cennik pachnie mi Sunrise System :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rooooocky

to zacznij od tego forum. napisz ofertę w odpowiednim topicu, daj zniżki, ludzie potestują, wystawią opinię, jak ludzie będą zadowoleni to i Twoje konto będzie zadowolone.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Cały czas pracuję nad marketingiem.

ale firma wygląda na mało wiarygodną

Dlaczego Twoim zdaniem firma wygląda na mało wiarygodną?

Dlatego, że firma jest młoda? To prawda, że nie mamy jeszcze wyrobionej marki ale staram się żeby klient był zadowolony.

Będę wdzięczny za każdą opinię.

aaa marketing szeptany :P ale życzę powodzenia co do pozycjonowania to zapewne ludzie powiedzieli wszystko (których szanuje, bo to darmowa wiedza, nawet sobie pozycjonuje coś, ale na frazę taką, że głowa boli ;)

ucząc się dzięki wielkim pokładom wiedzy, pozostawionej tutaj bezinteresownie przez wiele osób, postąpiłem tak wpisałem frazę VPS, i daleko ten wynik.

Czy nie lepiej wydać tego tysiąca choćby dla 100 a nawet 200 zł zysku z początku (a on na pewno będzie ;)

a co do cennika to jakiś dziwny, wydaje mi się, że owe słowa kluczowe ( choć się tym nie zajmuje to jednak są to słowa jak "gorące bułeczki" czyli duża konkurencja wydaje mi się, że będzie tutaj dyskusja w tysiącach a nie setkach złotych)

- tanie serwery

- tani hosting

- hosting

proszę tylko pamiętać, że konkurencja nie śpi, i trzeba pokonać już tych, co wyrobili sobie pozycję na rynku ;) ale to raczej przy wykorzystaniu innej akcji promocyjnej :)

Mimo wszystko powodzenia i setek tysięcy dolarów na koncie :)

(proponowałbym tutaj kilku osobom, dać coś za "darmo" taki marketing lepiej działa, zadowolony klient, zawoła 20 innych :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności