Skocz do zawartości

Paweł Krzyworączka Zaprasza

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spryciarz, pokazał wykresy wzrostowe ruchu z listopada i grudnia, a nie pokazał po pingwinie, jak ktoś, będzie zadawał pytania, to zapytajcie o wykres ruchu dla strony, którą pokazywał (senio.pl) po 24 kwietnia

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Mam 20 tysięcy ludzi na kursie... haha :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

spryciarz, pokazał wykresy wzrostowe ruchu z listopada i grudnia, a nie pokazał po pingwinie, jak ktoś, będzie zadawał pytania, to zapytajcie o wykres ruchu dla strony, którą pokazywał (senio.pl) po 24 kwietnia

a co miał pokazać jak nie ma tego jego sklepu dla żadnej znaczącej frazy tematycznej w TOP 5 ??? Nawet na frazy produktowe z długiego ogona ma pozamiatane.

Bez urazy ale wygląda mi to na wykład impotenta o sposobach płodzenia dzieci ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzywy niech moc będzie z Tobą.... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Trzeba przyznać że ma gość kilka interesujących teorii

tymz.jpg

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie widziałem tego ale zorientowałem się że pan K. jako przykład swojego sukcesu przytaczał swój sklep z telefonami dla seniorów ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja durny senior kupiłem sobie gównianego smartfona i teraz sie męczę z rotowanie tego pieprzonego androida aby pozbyć się tego szpiegowskiego shitu od google :( ....

Beer - jeszcze się męczysz Oo - pisałeś o tym chyba z tyzdień temu :D

ale walcz, walcz, albo poczekaj na kurs on-line Krzyworączki na ten temat.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

jakby co to przywróce wszystko jak fabryka dała , a z resztą srał pies gwarancje nerwy ważniejsze :P

Z resztą i tak już sie zwrócił - wgrałem pare fotek kulinarnych i przy okazji kolacji załapałem zlecenie na foty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności