Skocz do zawartości

Paweł Krzyworączka Zaprasza

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Największą siłę mają w przypadku linków wychodzących w domenach .pl dwa linki

a. - do US

b. - do ZUS

obniżają pozycje linki do stron sejmowych .... Filtr można załapać za linki bezpośrednie do PiS i PO (z nofollow jeszcze jakoś przejdą) ...

Tak jak nie lubię Twoich sarkastycznych docinek rodem z "loży szyderców" tak mnie dziś rozwaliłeś. Padłem ze śmiechu :)

Czas na testy.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dojrzewam :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale wali skwary... Tak mi się wydaje... Domniemywam... Dobre stopki... To nie potwierdzone... osoby popełniające precle...

Dobra ale słucham dalej :D

Edit: "Teoria naturalności" to mnie rozwaliła

Czy Ty się ogarniesz jakoś w końcu? Ja rozumiem, że teraz jesteś mega master SEO, ale naprawdę równie dobrze to możesz startować w konkursie na super-trolla PiO.

PS. Przepraszam za osobistą wycieczkę, ale nie mogę już czytać tych bredni Pana z mordą predatora.

Jak widać Pan Paweł jest osobą wszechstronnie uzdolnioną, ciekawy temat na DI.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Beerbant jest jak wino :faja:

:P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ta sobie czytam i czytam, ale mam jedno chyba bogate spostrzeżenie mnie to przypomina "ręce które leczą" lub spotkanie w "Klubie seniora" gdzie każda para dostanie do zakupu pościeli z wełny z jąder barana patelnie do smażenia jaj z stali dalmaceńskiej !!! Pozdrawiam

PS Wpuszczamy ospy po 50 roku życia

Ja rozumiem, że teraz jesteś mega master SEO

Nie jestem Mega Master Seo... A pan Krzyworączka przez 1,5 godziny nie powiedział nic czego bym nie wiedział od lat... A używanie w co drugim zdaniu: Tak mi się wydaje... Najprawdopodobniej... Domniemywam... To nie potwierdzone... Całkiem możliwe... jest co najmniej mało profesjonalne i tyle... Dla mnie to były skwary... Przynajmniej dobrze że dla Ciebie to była jakaś super tajemna wiedza, więc pan Krzywy nie produkował się przynajmniej na darmo...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

"Krótko: dziś (czwartek, 19 lipca) o 20.00 zapraszam Cię na bezpłatny webinar o pozycjonowaniu. Będę przez godzinę mówił same konkrety na temat najnowszych tendencji w zmianach algorytmu Google i o sposobach na seo w 2012 roku i przyszłych latach."

Coś ciekawego? :) Znalazł sposób na Pingwina? Podzielił się z wami?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Znalazł sposób na Pingwina?

Tak... Opracował tak zwaną "Teorię Naturalności"... Kreując siebie na kogoś pomiędzy Einsteinem, a Darwinem...

Podzielił się z wami?

Nie... Musisz najpierw kupić jego zestaw płyt DVD z tajnymi kursami... Tam jest wiedza jak to ujął kompletna...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

A ja durny senior kupiłem sobie gównianego smartfona i teraz sie męczę z rotowanie tego pieprzonego androida aby pozbyć się tego szpiegowskiego shitu od google :( ....

Beer, w Twoim modelu smartfona nie dotykamy szybki. Te pod szybką to przyciski do wybierania nr telefonu, a nie top10 Twoich stron ;)

z7211454X,myPhone-1050-SIMPLY---telefon-dla-seniora.jpg

O Krzywym co by nie mówić, to ma jakiś mroczny sposób (wciska im ten kit tak głdziutko) na swoich Klientów i tyle, nie jeden z Was chcial by pozycjonować tyle stron co on ma Klientów. Gdyby ich nie miał juz dawno by zniknął z rynku, a jest ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

O Krzywym co by nie mówić, to ma jakiś mroczny sposób (wciska im ten kit tak głdziutko) na swoich Klientów i tyle, nie jeden z Was chcial by pozycjonować tyle stron co on ma Klientów. Gdyby ich nie miał juz dawno by zniknął z rynku, a jest

Czytelnictwo Faktu i Pudelka też trzyma się na poziomie. Tylko o czym to świadczy, na pewno nie o jakości.

W pewnym sensie popieram działania Krzyworączki, liczy się tylko kasa. On wybrał taką metodę zarabiania, widocznie ma efekty skoro dalej ciągnie ten wózek.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności