Skocz do zawartości

Paweł Krzyworączka Zaprasza

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

PS Wpuszczamy ospy po 50 roku życia

Dziękuję :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie jeden z Was chcial by pozycjonować tyle stron co on ma Klientów.

nie trafiłeś, teksty gejowskie tobie lepiej wychodzą :D ( pacz temat o odszkodowaniu Kokotek kontra Kobe)

Co do ogólnie krzywego to takim tzreba się urodzić, nie każdy może wciskać kity, śmiać się w twarz i jeszcze wystawić za to FV.

Moim prywatnym zdaniem wiedzę co do pozycjonowania ma dość przyciętą, ale ma ponadprzeciętna zdolność manipulowania faktami, użytkownikami. Niema co się dziwić na PIO też mamy parę takich użytkowników :D. Ludzie dają się nabrać jeszcze na większe ściemniania czego dowodem rożnego rodzaju wróżbity, szamanki, jasnowidze. Uwierz mi przeciętna dobrze reklamowana wróżka ma więcej klientów jak Krzywy to wiem nie z usłyszenia :D

@Max, z czym nie trafiłem? Z tym, że nie jeden z PiO chciał by miec tyle stron do ustawiania co on ma Klientów? Jaja sobie robisz? Czy tak chciałeś tylko w swoim poście nawiązać do gejów? ;)

edyta: o Krzywym pierwszy raz usłyszałem chyba gdzieś w 2005(?), siedzi w tym biznesie wciskania kitu już dość długo, Klientów ma i z tego co widać będzie siedział dalej ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Max, ale czy ja gdzies napisałem, że Ty czy ktokolwiek z PiO chciał by byc na jego miejscu? O zaszczycie słuchania go nie piszę, bo tu chyba juz inny temat piszesz. Drugu Ty mój... Mieć tyle stron do ustawiania, co On Klientów, to nie to samo co wciskać kit swoim Klientom jak On. Nie jasno się wyraziłem? Izwinicie, pażałusta ;)

O jego modelu biznesowym, podejściu, wiedzy nie chce mi sie dyskutować, bo zdanie mam wyrobione już łądnych pare lat i nic sie w nim nie zmieniło :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kogoś oszukał ? oskubał z $ ?

Pozdr.

Jeżeli podejść do problemu od strony merytorycznej i od strony finansowej "kursu" to odpowiedzi na ptytania mogą być twierdzące ...

Dodatkowo jest coś takiego jak wprowadzanie w błąd niezaznajomionych z tematem ...

Powyższe skutkuje potem wykorzystywaniem nieznajomości klientów do nabijania ich w butelkę a potem w świat idzie informacja , że "to całe SEO jest gó**o warte i jest jedną wielka ściemą" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

podobno całość tego szkolenia miałabyc do poniedziałku dostępna w sieci. Ma ktoś może linka do tego szkolenia ?

im więcej jadu sączycie tym większą reklamę gościowi robicie co widać w poście wyżej....

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

podobno całość tego szkolenia miałabyc do poniedziałku dostępna w sieci. Ma ktoś może linka do tego szkolenia ?

Panie Pawle obraża Pan naszą inteligencję.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności