Skocz do zawartości

Paweł Krzyworączka Zaprasza

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki tej dyskusji tylko "pozycjonujemy" Pana Krzyworączke - w marketingu nie ważne jak sie mówi o kimś aby sie mówiło :kwasny:

Pomyślcie wchodzi tutaj jakiś klient szukający informacji na temat firmy do pozycjonowania a tu Krzyworączka, Krzyworączke, Krzyworączkiemu (czy jakoś tak sie odmienia) i pomyśli dobry musi być że tak o nim piszą :D

A do tego jeszcze parę linków dostanie do szkolenia czy strony :victory:

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ale dziwnie tak jakoś, taki ma może sposób na życie :-)

No, Amway, MLM i inne takie robienia wody z mózgów to właśnie sposób na życie ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co do ogólnie krzywego to takim tzreba się urodzić, nie każdy może wciskać kity, śmiać się w twarz i jeszcze wystawić za to FV.

Moim prywatnym zdaniem wiedzę co do pozycjonowania ma dość przyciętą, ale ma ponadprzeciętna zdolność manipulowania faktami, użytkownikami. Niema co się dziwić na PIO też mamy parę takich użytkowników :D.

Sądzę, że Max trafił dokładnie w dziesiątkę. Możemy o gościu pisać to czy tamto ale nie każdy umie tak lać wodę, że ludzie łykają to jak młode Pelikany.

Dobrnąłem do końca jego wypocin choć ze dwa razy już zasypiałem, ale postanowiłem wkleić 30 rad na Pingwina, które Krzywy Nam serwuje.

image.jpg

image.jpg

Ja tam nic złego w tych punktach nie widzę (choć do kilku bym się przyczepił i dość intensywnie polemizował). Ogólnie większość ma jakieś pokrycie choć zainteresował mnie punkt 24. Wielu "spiskowców" z tego forum uważa, że to główny powód ich spadków i Krzywy tez chyba to zauważył :)

Pan Krzywy w 30 punktach podsumował co trzeba robić a My na PIO już chyba ze 160 podstron natrzepaliśmy i wciąż trzepiemy, szukając to nowy teorii spiskowych.

proponuję ograniczyć do jednego punktu

pkt 1 - napieprzaj linkami gdzie się da i jak się da i naśladując ekologiczne linkowanie :)

PS

w radach nie ma nic złego tylko wszystkie one są jak rady w stylu "żyj zdrowo" .... ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności