Skocz do zawartości

Pliki chronione prawem autorskim - omijanie regulaminu

PlayKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Eksperci ds. zasad przetrzepali moją stronę i standardowo zostały wyłączone na niej reklamy. Znacie jakiś sposób ominięcia tego punktu regulaminu? Osobiście myślałem o umieszczeniu owych treści na forum, które jest widoczne dopiero po zarejestrowaniu. Forum jest na subdomenie, więc nie powinni się do tego przyczepić.

Dziękuje za konkretne odpowiedzi (które będą nagradzane pomagajką).

Tak -- umieszczaj reklamy tylko tam (na tych podstronach), gdzie nie ma takich materiałów.

Jeśli chcesz wstawić je na forum widoczne po zalogowaniu, i tak musisz wpuścić tam robota Google dając mu login i hasło.

eksperci do zasad nie przetrzepali twojej strony a bot google/adsense wykrył reklamy na stronie gdzie masz playery to wyłączyli ci reklamy, ostatnio chyba właśnie wprowadzili jakieś nowości w automacie do uwalania reklam bo przyszedł mi mail że wyłączone zostały reklamy na blogu.. na blogu którego założyłem w 30 minut jakieś 2 lata temu bo testowałem bloggera i całkowicie o nim zapomniałem.. miał raptem 5 wpisów, każdy to był opis jakiegoś filmu, fota okładki i embed z youtube ale z racji że w nazwie było słowo "pobierz" czy tam "download" coś takiego, już nie pamiętam.. to wyłączyli bo podobno wpis łamie regulamin. A raczej bot automat wyłączył bo blog nie łamał żadnych zasad, chyba że jedną z nich jest umieszczanie nazwy filmu razem ze słowem "download". Zmiany te zauważyłem po rozliczeniu się google ze spamem pobieraczka, który często używał właśnie takich nazw.

Jeżeli chcesz reklamy gdzie bedą się pojawiać dopiero po zalogowaniu, to musisz mieć kilka przed logowaniem. np pod regulaminem czy podobnymi stronami, gdzie nie ma "niedozwolonych" treści, jeżeli tam będą to reszta może być po zalogowaniu. Gdzieś chyba mam jakiś serwis gdzie właśnie mam tak rozwiązane, i google ciągle przysyła maile że mogę lepiej wykorzystać przestrzeń w tym serwisie dodając jeszcze 2 reklamy w innych miejscach.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności