Skocz do zawartości

Czemu niema wejsc na dane frazy?

JoookeR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od neidawna pewna firma pozycjonuje moje frazy, od 4 dni jakies 4 frazy zajely pozycje top 6 lecz w google analistic niepokazuje wogole ruchu z tych fraz niewiem co sie dzieje jaka moze byc temu przyczyna?? softland.info przyklad , filmy rapid , film rapid , ta fraza sex filmy rapid jest w top 3 a zero ruchu na forum oco tu chodzi prosze o pomoc ?

Typowy sposób "specjalistów seo" na nieświadomych klientów.

Wybierają frazy o zerowej/minimalnej konkurencji przy których nie muszą się napracować i mogą szybko zacząć wystawiać faktury a klient nic nie zyskuje.

Ostatnio "sprzątam" po takim cwaniaku który co miesiąc kasował 1k za "pozycjonowanie" wymyślonych przez siebie 5 fraz z których nie było ruchu :)

Niekoniecznie.

Ja kiedyś przez tydzień przekonywałem klienta, że frazy, które wybrał nie przyniosą mu ruchu i że to marnowanie pieniędzy. Klient się uparł i ostatecznie poszedł z tym do konkurencji. Nie dlatego, że nie chciałem się tym zająć. Tylko dlatego, że uznał mnie za oszusta, który próbuje mu wybić z głowy genialne frazy, a robi to dlatego, że są dla niego za trudne.

Krzyż mu na drogę. Człowiek stara się pomóc to jeszcze go oszustem nazwą.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

oco tu chodzi prosze o pomoc ?

o podstawową logikę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podepnę się.

Ostatnio kolejna wspaniała firma z poznania (nie obrażając forumowiczów z tego miasta) rozsyła mailingi. Tylko, że teraz mailing wygląda tak:

Indywidualna oferta dla ...

10 fraz za 399zł netto - z czego połowa wypozycjonowana przez inne firmy i połowa pusta.

plaga jakaś ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• 2 tygodnie później...

To prawda, że niektórzy tak się przywiązują do pewnych fraz, że nie da się ich przekonać o małej lub zerowej opłacalności pozycjonowania na nie strony. Czasem trzeba się ciężko napracować(nagadać), żeby przekonać kogoś, że to co mu się wydaje nijak się ma do rzeczywistości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności