Skocz do zawartości

Przypadki top 10 dla jednej domeny

xradar

Rekomendowane odpowiedzi

Pierdzielnęli się w suwaczkach dali za dużo poweru po stronie tekstu i wyszło teraz na jaw, że nie wzięli pod uwagę wcześniejszej modyfikacji obniżającej/pomijającej descr ...

(prawda Kaspar ? Teraz macie zagwozdkę jak nowinki pogodzić ze starowinkami i robi sie burdel w serpach hahaha)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Raczej nie istnieje coś takiego jak magiczny suwaczek na biurku prezesa. Jakby to był jakiś ewidentny bug, to już by raczej został poprawiony. Obawiam się, że SERPy będą wyglądały tak jak teraz z ewentualnymi korektami. Czepiamy się szczególnych przypadków jak top10 dla jednej domeny, ale z drugiej strony zapominamy o tym "big picture".

No burd.. jest i był i będzie, ale najwyraźniej oni coś kombinuje i zmieniają ostatnimi dniami, przypadkowe/albo nie przypadkowe masowe wiadomości w webmaster tools? Pokaźne różnice w zależności od serpów, ciągle po serwerach propagują się zmiany, a jakie to pewnie za szybko się nie dowiemy, ale nie sądzę, aby to był jakiś wybitnie inteligentny algorytm, jeszcze od google nie widziałem takowego.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności