Skocz do zawartości

Forum poleciało w indeksie - czy można coś zrobić?

coldpl

Rekomendowane odpowiedzi

Przy takiej ilość blast na tyle katalogów (dużo pewnie jeszcze się nie zaindeksowało) może pogorszyć sprawę. Daj cała listę wpisów z katalogów do gotlinka i niech codziennie 10 katalogów podlinkuje.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

W takim razie nie będę blastował.

A poza tym ciekawa sprawa. Wczoraj z 293 miejsca dostałem korektę na 346 przy czym na część fraz wróciem (na jedną na 33 a na drugą na 17miejsce). Teraz tamte frazy bez zmian, a na główną wskoczyłem na 26 (wyżej nie byłem). Czy to kwestia wyłącznie optymalizacji witryny? Czy raczej jakiś chwilowy skok i później znowu dostanę filtr?

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Dzięki za rady. 301 już zrobione, robots.txt też już zrobiłem, ale mam problem ze zbędną treścią:

Jeszcze popracuj nad tym 301, bo strona jest dostępna pod adresem z www, bez www, /index.php,

(i z indentyfikatorem sesji) - praktycznie nic się nie zmieniło. Chyba że piszemy o różnych stronach... ;)

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności