Skocz do zawartości

Ocena trudności skryptu PHP

Darq

Rekomendowane odpowiedzi

Później poleciłbym też przyjrzenie się frameworkom. Bardzo ułatwiają życie i skracają czas powstania bardziej skomplikowanych stron i aplikacji;]

Jeśli już tak piszesz to byś polecił jakiego się najlepiej nauczyć bo ja też się zastawiam nad wyborem.

Bazy danych też nie są aż tak skomplikowane. Jeżeli ktoś miał do czynienia z Accessem, to momentalnie załapie. Pliki fakt, faktem też czasem się przydają.

Ja zaczynałem od plików tekstowych i stwierdziłem, że są za trudne i przerzuciłem się na bazę danych :)

bilbord_opublikuj_mini.png

Jeśli już tak piszesz to byś polecił jakiego się najlepiej nauczyć bo ja też się zastawiam nad wyborem.

Osobiście polecałbym Zend Framework, w którym działam. Najwięcej książek, materiałów, tutoriali itp.

Dodatkowo łatwa instalacja lokalna - wystarczy pobrać i zainstalować Zend Server CE i wszystko śmiga;]

Jedynie brakuje mi tam jakiegoś ORM w standardzie.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności