Seo tekst Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Niestety działalność gos. to jeszcze większe koszty, a jak się ma 2 czy 3 godziny wieczorem wolnego na seo to AIP wydaje się bardzo pomocne --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tylko że 2 czy 3 godziny na SEO nie pokryją zwykle nawet, wydaje mi się, kosmicznego dla studentów abonamentu AIP. Lepszym rozwiązaniem jest firma w Anglii. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Przecież koszty prowadzenie firmy przez pierwsze dwa lata to trochę ponad 400 zł plus max 100zł księgowość. Czy to warto bawić się w aip? Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Lepiej te godziny przeznaczyć na seo niż na papierkową robotę przy działalności Nie chodzi jedynie o pieniądze, doba ma 24 godziny a spać też kiedyś trzeba. --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaPC Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 AIP kolejna ściema jak przeważnie każda fundacja w tym kraju. Ale naiwnych nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoagent.pl Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Przecież koszty prowadzenie firmy przez pierwsze dwa lata to trochę ponad 400 zł plus max 100zł księgowość. Czy to warto bawić się w aip? 100% racji! Po co się w inkubatory bawić? Polecam odpuścić. Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty. Strategia "anty Panda & Penguin". www.seoagent.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dlatego uważam, że nawet przy małej firmie bardziej opłacalne jest prowadzenie DG i korzystanie z małego zus'u niż płacenie 307zł aip. a co po okresie małego zusu, jak firma nadal jest "mała"? Dwa lata powinny wystarczyć na rozwinięcie firmy do takiego stanu, który pozwoli płacić pełny zus. Znam też przypadki przenoszenia firmy na żonę/członka rodziny/osobę pracującą na etacie. Mnie zastanawia jedno. Ile tak naprawdę zarabia polski przedsiębiorca? Wczoraj na Onecie na stronie głównej czytam, że polscy emeryci są najbogatszą grupą zaraz po przedsiębiorcach którzy zarabiają średnio 1500 zł netto, dzisiaj czytam na onecie że jak zarabiasz 7000 brutto to już jesteś bogaty (wg firmy doradczej KPMG) A tak przy okazji to zazdroszczę Irlandczykom, mają CIT na poziomie 12,5% i śmieszne składki emerytalne (175 euro rocznie + PRSI 5%). Coś czuję że będzie się tam trzeba ewakuować bo wkrótce będziemy płacić zus od rzeczywistego dochodu, tj. 35% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja przez rok działałem w AIP na UEku i nie polecam, największa wada to bardzo wolny obieg dokumentów - na wszystko trzeba było czekać i ponaglać telefonami. Nic nie było na czas zrobione np. wcześniej ustalam termin z AIP na podpisanie umowy zlecenie dla pracownika przesyłam wszystkie dane panie potwierdzają po czym przychodzi pracownik do AIP a tu umowa nie gotowa a danych nie ma i wszystko jeszcze raz trzeba podawać. Tak samo z przelewami umowa podpisana była chyba 7 dni na przelew po czym mija 21 a przelew dalej niezrealizowany bo gdzieś się zapodział. Generalnie za 250zł netto nie wiele się dostaje w zamian - moim zdaniem nie warto tracić czas bo potrafią mocno spowolnić rozwój firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja zauważyłem, że dużo zależy od regionu gdzie jest dane AIP. Mówisz o UEku we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 co wy tak z tą księgowością i czasem, ileż tych papierków miesięcznie macie do zrobienia ? 20 ? 50 ? to godzina czasu w miesiącu i cała księgowość zrobiona, nie rozumiem tłumaczenia że własna firma to be bo czasu mało, godzina w miesiącu to wystarczy studentowi raz w miesiącu godzinę później wybrać się na imprezę i po problemie a jak firma rośnie i papierków przybywa to i dochód chyba rośnie, więc można jakiegoś księgowego wynająć, choćby innego studenta lub online. teraz gdy jest przejściowy "tani" zus to te AIP-y aż dziwne że klientów mają, myślę że o wiele szybciej sprawniej człowiek sam sobie wszystko zrobi niż przez jakiś pośredników, nie traci się czasu na jakiś "obieg dokumentów", zatwierdzenia przelewów itp, jakieś telefony z ponagleniami ... bezsensu jak dla mnie Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ale brednie wypisujecie. Prawie dla lata działałem w AIP. Wady mogę wypisywać w nieskończoność, wiele jest tam naciągane, ale dzięki temu za 200 zeta miesięcznie mogłem rozwijać działalność, a później jeszcze 2 lata działania na niższym zusie. Akurat ja jestem zadowolony z kierunku jaki obrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 @xavi, wszystko zależy od tego jaki ma się cel w tym, aby działać w AIP. Wiadomo, że jednym to rozwiązanie będzie pasowało, a innym już nie. Grunt aby wszystko wcześniej przemyśleć. Wtedy nikt się nie rozczaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja AIP odradzam komu tylko mogę Ale brednie wypisujecie. Prawie dla lata działałem w AIP. Wady mogę wypisywać w nieskończoność, wiele jest tam naciągane, ale dzięki temu za 200 zeta miesięcznie mogłem rozwijać działalność, a później jeszcze 2 lata działania na niższym zusie. Akurat ja jestem zadowolony z kierunku jaki obrałem Realny koszt prowadzenia firmy pod AIP to 307,5zł brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltr Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ostatnio od kumpla, którego ponad rok temu wprowadzałem do AIP słyszę coraz więcej negatywnych rzeczy. Pewnie z racji skali działań jakie prowadzi, bo coraz więcej ma blokad, opóźnień i problemów, aniżeli pomocy. Powtórzę słowa soprano - grunt, aby wszystko wcześniej przemyśleć i zawczasu wyobrazić sobie, co będzie gdy nam się firma rozwinie. Dobrze jest też zapytać osób, które są beneficjentami AIP w tym samym mieście. Google+, Twitter, Pinterest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja zauważyłem, że dużo zależy od regionu gdzie jest dane AIP. Mówisz o UEku we Wrocławiu? W Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.