Skocz do zawartości

Dobry link za komentarz strona z PR5

amator78

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Uruchomiłem możliwość dodawania komentarzy na mojej stronie https://radoslawsobik.pl gdzie publikuję swoje panoramy wirtualne. Strona "naturalnie" linkowana - linki pochodzą z wielu mocnych stron takich jak UM, strony gmin, portali informacyjnych, portali turystycznych posiada PR5 - jeżeli to ma dla Was znaczenie. Wiele podstron również jest mocna z PR3-5!! Warto poszukać tych starszych.

Komentarze są moderowane, dlatego proszę o ich przemyślenie, publikował będę te odnoszące się do komentowanego artykułu. W treści komentarza również można umieścić link - najlepiej korespondujący do treści prezentacji i artykułu. W sposób inteligenty można "przemycić" link do stron komercyjnych np .. "Będąc w okolicy spędziłem cudowne wakacje w pensjonacie IRENA, który polecam wybierającym się w te okolice ... " - myślę że wiadomo o co chodzi...

Jeżeli prowadzicie własne blogi i pozycjonowaniu, zamieszczacie informacje o sposobach na zdobycie mocnych linków to proszę o recenzję również mojej strony :) komentowanie nie jest oparte o plugin Commentluv - storna moja jest oparta na CMS SPIP, gdzie taka możliwość po prostu istnieje.

Zapraszam

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

Chyba będę musiał zaostrzyć kryterium akceptacji komentarzy, pierwsze 5 zostały opublikowane, zapraszam fotografów, portale turystyczne, blogerów!

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

Komentarze są moderowane, dlatego proszę o ich przemyślenie, publikował będę te odnoszące się do komentowanego artykułu.
Naprawdę "przemyślane" komentarze są publikowane w serwisie ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chyba będę musiał zaostrzyć kryterium akceptacji komentarzy, pierwsze 5 zostały opublikowane, zapraszam fotografów, portale turystyczne, blogerów!

Musisz przyjąć dość ostre kryteria, bo w przeciwnym wypadku w krótkim czasie strona zostanie zalana kiepskiej jakości "komentarzami"... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Eeeee przerost formy nad treścią. Komentarz to komentarz, a nie wypracowanie na A4 :)

Z całym szacunkiem , ale -> Nie wiem co ma na celu ten cały topic ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności