Skocz do zawartości

pozycjonowanie wyłacznie po domenie?

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Troche działam w tej branży (oczywiscie pozycjonowanie) i kiedyś zrobiłem stronkę wspierającą mojego klienta. Domena www.kredyty-warszawa.ja.pl

Strona jest tylko w jednym katalogu, jej cel był zupełnie inny. Teraz przy sprawdzaniu pewnych fraz zuwazyłem że po frazie : ,,kredyty warszawa" pojawia się na 5 pozycji. Jak to jest możliwe??? PR 1 i to przez przypadek, jeden link<hmmm>

Nie chodzi o ilość linków, tylko o ich jakość. Katalog, do którego dodałeś domenę (zapewne chodzi o Katalog wirtualnej Polski) ma bardzo wysoki PageRank, więc link ma dużą wartość. Ponadto masz słowa kluczowe w nazwie domeny, tytule, znacznikach META i dzięki temu jesteś tak wysoko.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

tyle to ja wiem. Nigdy nie myslałem że jednym linkiem tyle mozna zwojowac jesli chodzi o pozycje. Ale jesli jest tak jak mówisz to wystaczy wykupic domene www.pozycjonowanie-stron-internetowych.pl dodać strone do Onetu i być na topie, a chyba sie tak nie da :)

www.kredyty-warszawa.ja.pl

Prawie jak:

www.kredyty-warszawa.pl

Prawie, robi wielką różnicę :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Masz szczęscie i tyle :), albo to kolejny dowód na to, że google lubi jakość nie ilość.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności