Skocz do zawartości

Jaki wewnętrzny system wymiany linków?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mógłby ktoś polecić mi dobry system wymiany linków i jego cenę?

Zależy mi na wartościowych opiniach oraz mile widziane porównanie do konkurencji.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

wordpress 3.4 ma obecnie możliwość wyświetlania linków losowo - wystarczy dodac na każdym i leci ;)

web-tools ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeśli skorzystam z opcji WP to będzie więcej strat niż korzyści(zaplecza na WP mają 1000-2000 podstron a dodanie na nich linków to pewny filtr dla stron które chce pozycjonować).

Chciabym ten system umieścić nie tylko na WP. Musi on rozmieszczać linki na każdej podstronie stopniowo. Najlepiej, żeby można zarządzać linkami z jednego miejsca ale nie jest to konieczne. Potrzebne byłoby importowanie linków z listy.

Jeśli ktoś mógłby napisać taki skrypt to niech wyśle PW z ceną takiego systemu i jakie może spełnić warunki .

Skrypty Web-tools, LinkSystem Stealth2 są za drogie i nieopacalne przy kilku stronach.

Czy istniej jeszcze jakie systemy ? Przeszukałem całe forum i nic więcej nie znalazem oprócz produktu OmniMax. Ktoś może wypowiedzieć się na jego temat?

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

adam196 -> LYNK, później pojawił sie jakiś odpowiednik tego na forum za pare groszy.

Jednak osobiście lss -> zobacz ile ma opcji konfiguracji.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Na razie postanowiłem skorzystać z darmowego system w web-tools. Mam pytanie czy ktoś zna jakiś zagraniczny skrypt tego typu?

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności