Skocz do zawartości

www.megagify.pl do oceny !

rajki

Rekomendowane odpowiedzi

poproszę o jej ocenę:)

Środkowa kolumna taka pusta. Można by tam dodać jakieś najlepiej oceniane, albo najczęściej ściągane. Kod to masakra. tdtrtdtrtdtr itd. A strona główna waży 150KB. To jakiś gotowy cms. Prawda?

Acha no i dzisiaj jest sobota 25 lutego 106 roku. To też nie zachęca.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

poproszę o jej ocenę:)

Środkowa kolumna taka pusta. Można by tam dodać jakieś najlepiej oceniane, albo najczęściej ściągane. Kod to masakra. tdtrtdtrtdtr itd. A strona główna waży 150KB. To jakiś gotowy cms. Prawda?

Acha no i dzisiaj jest sobota 25 lutego 106 roku. To też nie zachęca.

Pozdr,

Radek

1. Strona główna waży 150KB, ale to chyba mało. Mi się ładuje szybciutko na NEO 320.

2. Nad środkiem się coś pomyśli.

3. Dlaczego kod to masakra?? Nie rozumiem. Są tabelki i jest ok :)

4. To nie żaden CMS. Ręcznie pisany kod:)

5. A z tą datą to nie wiem czemu jest źle. Na IE jest OK. Tylko na Operze i Firefoxie coś nie tak i nie wiem czemu:(

Pozdrawiam i dzięki za ocenę:D

rajki

1. Strona główna waży 150KB, ale to chyba mało. Mi się ładuje szybciutko na NEO 320.

2. Nad środkiem się coś pomyśli.

3. Dlaczego kod to masakra?? Nie rozumiem. Są tabelki i jest ok :)

4. To nie żaden CMS. Ręcznie pisany kod:)

5. A z tą datą to nie wiem czemu jest źle. Na IE jest OK. Tylko na Operze i Firefoxie coś nie tak i nie wiem czemu:(

Pozdrawiam i dzięki za ocenę:)

rajki

Ad. 1 to dużo i mogłaby ładować się szybciej.

Ad. 2 dla mnie też nieco pustawo to wygląda i jakoś tak nie ładnie. Chociaż wrzucić mógłbyś jakiś obrazek w tło tam, albo coś...

Ad. 3 no właśnie problem w tym, że tabelki nie są ok :) Strasznie zawiły ten kod.

Polecam też poczytać TEN TOPIC.

Ad.4 to byś się chociaż nie przyznawał ;)

Ad. 5 zmień warunek w ifie z if(Year <= 100) na if(Year < 1000) nie znam się na javie i pewnie da się lepiej ten problem rozwiązać, ale grunt, że przynajmniej zacznie ci działać.

Jak przerabiałem swoją stronę i po validacji kodu wyskoczyło mi 60 błędów to się przestraszyłem. Jednak gdy zlukałem twoją stronę i zobaczyłem "Failed validation, 294 errors" to się pocieszyłem :blink:

https://validator.w3.org/check#

Przyłóż się trochę, a stronka będzie ok. Więcej zastrzeżeń nie mam i na pocieszenie powiem, że mi się podoba.

EDIT: tak w ogóle to wypadałoby powiedzieć CZEŚĆ z okazji mojego pierwszego postu na tym forum, więć cześć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności