Skocz do zawartości

Spadek o 400 pozycji

krtraw

Rekomendowane odpowiedzi

G.Prawda => da sie, ale po co ? Za kolejny kwartał bedzie to samo.Na takie linki wydaje sie kupe kasy/traci czas, a i tak g... z nich jest po 2 miesiącach, nie licze płatych "serwisowych".

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czytałem, że w przeciągu najbliższych 2 lat google ma "zniszczyć" branżę seo.

Branża seo to też adwords i co wiecej skuteczne adwords, bo agencja rozmawia z klientem w 4 oczy a to jest nie do przecenienia, więc się nie zgodzę

Google chce zniszczyć tylko to co sztucznie wpływa na ranking, agencje seo sem są cacy :) no chyba, że tworzą zaplecza/katalogi i nie sprzedają Adwords => wtedy piach

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Czytałem, że w przeciągu najbliższych 2 lat google ma "zniszczyć" branżę seo.

I co będą wtedy w wynikach... Adwordsy... i potem spam z pobieraczka... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

W ciężkich czasach przyszło mi się uczyć pozycjonowania, w dzisiejszych czasach u Wujka duże G nic nie jest pewne zostało tolerować jego kaprysy i humory ;). Gdzieś wyczytałem o dniu bez google, dobry początek...

Kiedyś przyjdzie kryska Matyska :peace:

W ciężkich czasach przyszło mi się uczyć pozycjonowania, w dzisiejszych czasach u Wujka duże G nic nie jest pewne zostało tolerować jego kaprysy i humory ;). Gdzieś wyczytałem o dniu bez google, dobry początek...

Kiedyś przyjdzie kryska Matyska :peace:

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Taaa... miałem podobny problem co mi wywaliło dość dobre forum w kosmos. Pomogło to dopiero, ale to już była ostateczność.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Vastar0 - czytam kolejny temat o banach i filtrach i kolejny raz umieszczasz super poradę z linkiem do konkretnej oferty na forum - pewnie się czepiam

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności