Mion Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jestem otwarty na uwagi odnośnie katalogu, ale to co wypisujesz to książkowy przykład mentalności obywateli naszego krajuTo co wypisuje to jest jak najbardziej uwaga do katalogu tylko ty tego nie możesz zrozumieć. Pewnie dlatego, że masz tak mało wpisów Co do samego katalogu to mam do niego stosunek obojętny innymi słowy nie ma on dla mnie większej wartości. Natomiast twoje sorry "WASZE" podejscie do tego katalogu jest dla mnie żenujace. A to jest porostu niesmaczne: Katalog PRSI, Polski Rejestr Stron Internetowych ma za zadanie skatalogować krajowe strony WWW. PRSI będzie pełnić również funkcję seokatalogu podnoszącą pozycje stron w wyszukiwarkach. I jako obywatel naszego kraju żądam nie powoływania się w nazwie na coś co jest NIEPRAWDĄ , bo nawet nie prowadzisz działalności gospodarczej na terenie RP! HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-stab Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 1. PRSI cały czas kataloguje. 2. PRSI jest polskim rejestrem. 3. PRSI jest rejestrem stron internetowych. 3. Za jakiś czas strony promowane na pewno zyskają na pozycji. 3 Właścicielem katalogu jest firma zarejestrowana na terenie RP będąca płatnikiem VAT. Jeżeli napisałeś że "to przecież zwykły katalog" to znaczy że kreowanie wizerunku działa jak należy a to w przypadku PRSI bardzo ważne. prsi.pl - Polski Rejestr Stron Internetowych www.alkodrive.pl - sklep z alkomatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Przyjemnie się prezentuje, stronka dodana, zobaczymy jak z indeksacją Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.