Skocz do zawartości

Premiera prsi.pl

m-stab

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem otwarty na uwagi odnośnie katalogu, ale to co wypisujesz to książkowy przykład mentalności obywateli naszego kraju
To co wypisuje to jest jak najbardziej uwaga do katalogu tylko ty tego nie możesz zrozumieć. Pewnie dlatego, że masz tak mało wpisów :zeby:

Co do samego katalogu to mam do niego stosunek obojętny innymi słowy nie ma on dla mnie większej wartości. Natomiast twoje sorry "WASZE" podejscie do tego katalogu jest dla mnie żenujace.

A to jest porostu niesmaczne:

Katalog PRSI, Polski Rejestr Stron Internetowych ma za zadanie skatalogować krajowe strony WWW. PRSI będzie pełnić również funkcję seokatalogu podnoszącą pozycje stron w wyszukiwarkach.
I jako obywatel naszego kraju żądam nie powoływania się w nazwie na coś co jest NIEPRAWDĄ , bo nawet nie prowadzisz działalności gospodarczej na terenie RP!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1. PRSI cały czas kataloguje.

2. PRSI jest polskim rejestrem.

3. PRSI jest rejestrem stron internetowych.

3. Za jakiś czas strony promowane na pewno zyskają na pozycji.

3 Właścicielem katalogu jest firma zarejestrowana na terenie RP będąca płatnikiem VAT.

Jeżeli napisałeś że "to przecież zwykły katalog" to znaczy że kreowanie wizerunku działa jak należy :) a to w przypadku PRSI bardzo ważne.

prsi.pl - Polski Rejestr Stron Internetowych

www.alkodrive.pl - sklep z alkomatami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności