Skocz do zawartości

Zmiana algorytmu google

pkosciej

Rekomendowane odpowiedzi

Po dość długiej mojej przerwie w świecie pozycjonowania oraz stron www, dowiedziałem się, że w końcu kwietnia maiło miejsce dosyć drastyczna zmiana algorytmu google. To by tłumaczyło upadek w wynikach wyszukiwania moich stron - początkowo myślałem, że to następstwo mojego zaniedbania, ale wracając do rzeczy, gdzie można bezpośrednio znaleźć literaturę (chodzi mi tutaj o linki) dotyczące zmian w wyszukiwarce Google, które miało następstwo w kwietniu br?

Poszukaj informacji tu na forum. Ogólnie cały czas o tym się mówi, a także o kolejnych modyfikacjach algorytmu Google. Możesz także poczytać na blogach. Na forum jest trochę ludzi, którzy prowadzą ciekawe blogi o SEO.

Nie podam (naturalnych) linków do blogów gdyż autorzy nie płacą mi za to. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak miała i miało to duże następstwa, ale cóż tak to już jest, że pewne w życiu jest tylko jedno też z nim związane...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No przecież podał ci "jakieś linki" jak chcesz tacę to idź do restauracji ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Możesz też skorzystać z Google, aby znaleźć to czego szukasz. Ostatnio wyniki organiczne bardzo się poprawiły. Google usunęło praktycznie cały spam za jednym zamachem. A to, że przy okazji poleciały wartościowe strony to już inna sprawa :).

seowyszbanner.gif

Nie korzystam z PW, mam zablokowane.

Poszukaj też w stopkach użytkowników na forum, są tam też linki do blogów. Czy blog będzie dla Ciebie wartościowy, sam to musisz ocenić. Nie sugeruj się podpowiedziami i reklamą.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności