Skocz do zawartości

ppp7

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję,

Zdecydowałem, że narazie dam tylko Adsense, bo 3 reklamy na jednej stronie to nie tak źle, a nie ma co ryzykować bana. Mam jeszcze kilka pytań dotyczących języków w adsense:

Jeśli ta strona będzie sie tak samo nazywać, będzie ta sama treść, ale w różnych językach(polskim, angielskim, niemieckim), końcówki będą .us, .de, .co.uk, .pl.

1.Czy Adsense sam będzie sam wykrywał język?

2.Przy rejestrowaniu Adsense pyta się mnie o język, ale nie wiem jaki dać w takim wypadku angielski, polski, niemiecki?

3.Co daje wybór w tym miejscu języka?

4.Będzie w dalszej części wybór języka wybór poszczególnych stron?

AdSense samo sobie dopasuje język reklam do języka strony. Inaczej nie miałoby to sensu. Wybór języka dotyczy tylko domyślnego języka interfejsu, komunikatów, maili, itd.

Poza 3 boksami reklamowymi możesz dać jeszcze 3 boxy z linkami (+ ew dwie wyszukiwarki), myślę że to w zupełności wystarczy. Chyba, że lubisz strony obwieszone reklamami jak choinki bombkami :)

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Myślę, że Kapitan Seo jesteś za bardzo uprzedzony do Adsense

Tak jestem uprzedzony... Zostałem przez nich oszukany...

Przedstawić swoje za i przeciw, a nie żądać.

Jak miałem przedstawić swoje za i przeciw... Skoro napisali że mają w regulaminie iż mogą wyłączyć konto bez powodu... i że właśnie taki jest powód wyłączenia...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności