Skocz do zawartości

{sprzedam} Wartościowe unikalne artykuły setki tematów

matrixo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie sprzedam paczki wartościowych artykułów, są one w pełni unikalne, i prowadzę ogólną sprzedaż dzięki czemu cały czas mam nowe tematy, głównie te które dzisiaj znajdują się na 1 miejscach. Oferuje szybką transakcję, oraz szybkość usługi. Posiadam bardzo szeroki zakres tematyczny więc jeśli ktoś chce zobaczyć między innymi jakie tematy posiadam zapraszam na mój e-mail bansik112@gmail.com Ceny 1 paczki czyli 20 artykułów wahają się od 38 zł do 48 w zależności od tematu. Klient może sprawdzić zawsze wiarygodność artykułów

mój E-mail bansik112@gmail.com

Oto jeden przykładowy wykorzystany artykuł

Dom czy mieszkanie?

Wiele młodych ludzi zastanawiających się nad swoją przyszłością debatuje nad tym czy wybierać raczej w przyszłości mieszkanie czy raczej dom, wszystko ma swoje plusy i minusy. Przede wszystkim dlatego, że dom jest wydatkiem dużo większym od mieszkania, chociaż szczerze powiedziawszy w dzisiejszych czasach i coraz więcej mieszkań, szczególnie tych większych, ponad 80 metrów kwadratowych, są one równie drogie, ponieważ za mieszkanie to płacimy bezpośrednio developerowi, który oczywiście ma swoją marżę a kupując dom płacimy tylko i wyłącznie za materiały oraz za wykonaną pracę firmom zajmujących się budowaniem. Więc bardzo często ceny są analogiczne, więc zastanówmy się odpowiednio na co powinniśmy się zdecydować. Mieszkanie to wiadomo, przeważnie dużo bliżej rynku w mieście, więc analogicznie odpadają koszty podróży, natomiast trzeba wiedzieć, że gorzej jest w tym przypadku z prywatnością, ponieważ mieszkamy w jednym budynku z dziesiątkami innych osób i nawet jak w nocy spuścimy wodę w toalecie to każdy usłyszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności