zyga435 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Darmowe kody do katalogu : https://www.novacash.pl/ Wpis zwykły 1. 4AXF8LJC 2. 7PFY7GDP 3. 58DSXQ9C 4. FH1G7QI9 5. YHM758IB 6. VXA3EMRI 7. T6BSVI6B 8. Y6R7UBEU VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youme Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 dzieki ze ktokolwiek sie pofatygowal napisac ze wykorzystal a juz nic nie dziala A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str9led Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam, Zapraszam na nowo otwarty katalog https://www.katalogin.tk Darmowe wpisy, katalog moderowany Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Daruj sobie tworzenie katalogów na domenach .tk, bo nie mają one dla Google żadnej wartości (była o tym dyskusja na forum). Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 str9led załóż sobie swój temat :-) a nie podrzucasz linki byle gdzie VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 str9led załóż sobie swój temat :-) a nie podrzucasz linki byle gdzie I to jakie linki... Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str9led Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 @zyga435 przepraszam, założyłem już swój temat tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177120-nowe-katalogi-wp-kat/ Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzebiak Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Domeny będą przedłużane ? Bo nie wiem czy kupowac mulciaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Domeny będą przedłużane ? Bo nie wiem czy kupowac mulciaki. Będą sukcesywnie według kolejności. Część domen została już odnowiona. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastrzebiak Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Zapowiada się jakaś promocja cenowa na kody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Przy zakupie większej ilości kodów zawsze można liczyć na jakieś gratisowe. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kilka słów ... jak widać grupa katalogów żyje nawet po tak długim czasie. Wpisy dodane istnieją oczywiście domeny były podmieniane gdy występowała taka konieczność wraz z starą bazą. Pierwsza promocja w 2014 r. Ważna do 11 lutego godziny 23:59. Multikody zwykłe 10+10 = 150 zł netto (184,50 zł brutto) !! Zamówienia można składać na PW oraz e-mail. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mam pytanko, dodawarka pokazuje 100 tajemniczych katalogów. Nazwy katalogów są utajnione z nieznanych mi przyczyn. Skąd mam wiedzieć czy nie mam już wpisu w którymś z nich. Jak mogę sprawdzić jakość katalogów do których chce dodać wpisy skoro są ukryte? Jakim cudem można zapewnić unikalność 100 opisów za pomocą 4 pól z możliwymi wariantami opisu? Czy moderujesz wpisy czy wpadają jak leci? Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jakim cudem można zapewnić unikalność 100 opisów za pomocą 4 pól z możliwymi wariantami opisu? Synonimy? Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Z tego co widzę to dodawarka pozwala dodać ręcznie 4 synonimizowane opisy, nie widzę informacji że są one tworzone przez dodawarkę. Są? I gdzie mam później szukać tych wpisów żeby sobie je sprawdzić ? Nie zależy mi na duplikowaniu treści więc to dla mnie dość istotne. Cały system owiany jest zbyt dużą tajemnicą a ja nie lubię kupować kota w worku. Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.