Zbigniew Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kup jeden kod, dodaj jedną stronę z opisem z synonimami i zobaczysz. Jak nie chcesz testować na swojej domenie, to mogę Ci podesłać jakąś moją. Edit: wp-katy same mieszają opisy, jeśli im je podasz, jeśli nie, to nie przejdziesz moderacji. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No właśnie "kup i później zobaczysz" nie bardzo mi odpowiada. Ta informacja również nie brzmi dobrze : oczywiście domeny były podmieniane gdy występowała taka konieczność wraz z starą bazą. Jakieś domeny są podmieniane na jakieś inne (może wibratory24h.net na gejowskieplaze.org) Z zasady zanim coś kupię wyjaśniam niejasności zamiast później pisać reklamacje i prośby o usunięcie szkodliwych linków. Z odzewem moderatorów jest różnie.. Dla mnie jest oczywiste że jak ktoś coś ukrywa to ma w tym cel a w tym przypadku nie powinien. Poproszę o listę katalogów do których można kupić kod, może być na priv jeśli dalej ma być tajemnicą. Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Cruiser nie wiem z jakiego powodu się tak oburzasz. Do wyjaśnienia : - wpisy usuwam bezpłatnie wystarczy napisać e-mail (robię to na bieżąco jeśli ktoś poprosi) - do każdego pola na opis można dać tekst synonimizowany Opis (*) (Opis wynikowy - po losowaniu synonimów: min 300, max 2000 znaków; max 2 linków): Opis musi zawierać synonimy w postaci {fraza 1|fraza 2}. Liczba możliwych permutacji (wersji) opisu musi przekraczać liczbę katalogów, do których wpis zostanie dodany. - domeny są ukryte i tak zostanie VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Daleki jestem od oburzania się, po prostu zanim kupię chcę wiedzieć co i jak. Dzięki za listę katalogów, zapoznam się wieczorem. Rozumiem że wariacje opisów wrzucanych do katalogów to 4 opisy główne z losowym miksem zamieszczonych przez użytkownika synonimów. Czy w takim razie można wykorzystać kod parę razy tzn np.10 razy po 10 by wrzucić więcej różnych opisów czy tylko jednokrotnie do wszystkich na raz? Nie chodzi mi o harmonogram tylko o ilość podejść do formularza z jednym kodem. Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Okienka dodatkowych opisów służą tylko pomocniczo gdyby ich nie było to samo można zrobić w jednym przez synonim. {Opis synonimizowany1|Opis synonimizowany 2|Opis synonimizowany 3|Opis synonimizowany 4|Opis synonimizowany 5} Taki schemat daje to samo co dostępne okienka jednak jest to forma bardzo zlewająca. 1 multikod daje 100 wpisów do katalogów po jednym w każdym z nich. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Czyli podsumowując muszę mieć przygotowanych 100 opisów na jeden strzał, mogę wykorzystać jedno okienko i wrzucić tam całe opisy jako synonimy. Jeśli system przyjmie 50K znaków na raz w pole tekstowe i losowo wrzuci w każdym katalogu inny opis z tych podanych to nie ma problemu. Jest to do ogarnięcia. Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Miałem już klienta, który jego opis synonimizowany liczył 63 tys znaków, wszystko ładnie się dodało. Wszystko dodał w jednym okienku. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A jak z funkcją losowania synonimów, nie będzie powtarzać tych samych w różnych katalogach? Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Przy dobry tekście dobrze zrobionym i gęsto synonimizowany nie będzie. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Chodzi mi o kompletne opisy jako synonimy. {Opis synonimizowany1|Opis synonimizowany 2|Opis synonimizowany 3|Opis synonimizowany 4|Opis synonimizowany 5} Teoretycznie przy takich 5 opisach i systemie z 5 katalogami skrypt wrzuci opisy 1,2,3,4,5 czy wylosuje przykładowo 3,4,4,2,2 Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Chodzi mi o kompletne opisy jako synonimy. {Opis synonimizowany1|Opis synonimizowany 2|Opis synonimizowany 3|Opis synonimizowany 4|Opis synonimizowany 5} Teoretycznie przy takich 5 opisach i systemie z 5 katalogami skrypt wrzuci opisy 1,2,3,4,5 czy wylosuje przykładowo 3,4,4,2,2 wylosuje przykładowo 3,4,4,2,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 W takim razie nie warto tracić czasu na przygotowywanie 100 unikalnych opisów tylko wykorzystać 4 okienka z różnymi opisami i w każdym zadbać o dużą ilość słów synonimów do wykorzystania. Inna strategia Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 dokładnie, teksty z dużą ilością synonimów a najlepiej jeszcze zagnieżdżonych, jeżeli chciałbyś mimo wszystko mieć 100% pewności że w każdym ze 100 katalogów będzie wpis unikalny to masz proste działanie: 100 unikalnych tekstów i dodawanie każdego z osobna np. jakimś półautomatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruiser Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dodając ręcznie wykorzystam kod czy płacę każdorazowo w każdym? Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 powinna być opcja dodawania pojedynczo za pomocą multikodu, po wykupieniu i dodaniu pierwszego wpisu powinieneś dostać dane do logowania do grupy i tam będziesz miał spis wszystkich pozostałych katalogów, ściągasz listę i dodajesz każdy po kolei z użyciem tego 1 multikodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.