Skocz do zawartości

Domena www.grafika.co czy warto kupić ?

Iran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam domene grafika.co która była przedłużana od dwóch lat , nic na niej nie ma jednak miałbym pewne plany co do niej . Kończy mi się abonament i chciałbym spytać was czy warto ją przedłużać , ma jakąs wartosć choćby w seo ?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Nie było nic na niej, a wartosć seo to raczej mam na mysli jej pozycjonowanie w przyszłosci itp niż obecna wartosć ? Niby toi generyk z .pl bym nie miał watpliwosci ale to jest .co .

To prawda ze domena .co jest traktowana jako domena ogólnoswiatowa jak .com ?

Skoro masz do niej pewne plany to po co pytasz ;)

Jeżeli Ci nie jest potrzebna to załóż temat w dziale ogłoszenia (napisz gdzie zarejestrowana, do kiedy, jaka cena).

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Ta domena nie ma żadnej wartości poza tą za jaką można kupić lub ktoś jest wstanie sprzedawcy zapłacić...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czytałem że google faworyzuje domeny z keywordem , że domeny z generykiem są poszukiwane dosyć często,widziałem też generyki z ładną ceną sprzedaży, no i że co raz większe jest zapotrzebowanie rynku na różnego rodzaju usługi grafików. Wszystkie domeny nawet te zagraniczne z hasłem grafika również są porejestrowane , jednak wiele z nich nic specjalnego nie ma, bo gdyby było to kwestia była by ułatwiona .I teraz pierwsze info przemawia na tak ale drugie już na nie.

No i czy stworzenie serwisu z tego typu usługami z taka domeną będzie mi łatwiej lub komus pozycjonować ,była by znacząca róznica w pozycjonowaniu? Co byście wy zrobili przedłużali czy olali, jestem ciekaw waszej opini zajmujecie się najróżniejszymi biznesami i dużo domen pozycjonowaliście.

Mogę Ci tylko powiedzieć że ruch z frazy 'grafika' nie jest zbyt duży.

A o konwersji na jakiekolwiek usługi graficzne z tej frazy nie ma mowy.

Siedziałem ostatnio trochę w top10 na tą frazę.

Fraza jest średniej trudności.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności