Skocz do zawartości

Mało płatne kliknięcia

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum, ale temat interesujący, więc postanowiłem się wypowiedzieć.

Szkoda, że wcześniej nie postanowiłeś poczytać regulaminu AdSense, bo zaraz będziesz płakać, że Ci zablokowali konto za nic...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie. myrad bardzo fajnie że podzieliłeś się tymi zarobkami ale regulamin zabrania dzielenia się tym na forach ;/ Mam pytanie, czy to że ja podałem swój dzienny zarobek też jest niezgodne z regulaminem?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum, ale temat interesujący, więc postanowiłem się wypowiedzieć.

Szkoda, że wcześniej nie postanowiłeś poczytać regulaminu AdSense, bo zaraz będziesz płakać, że Ci zablokowali konto za nic...

Opss.. tego nie doczytałem.:/ Screeny skasowane, a w treści nie podaje zarobków, więc nie muszę jej zmieniać(?). Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Ciągle się uczę:)

Najłatwiej jest wtyczką do Chrome Google Publisher Toolbar, ale wczoraj się w niej coś zepsuło i musimy czekać na naprawę. A normalnie musisz odkryć adres docelowy reklamy, nie klikając w nią, wchodzisz do konta, tam masz zablokuj reklamy, wklejasz adres i szukasz dalej wszystkiego co nietematyczne.

Wbrew mitom tutaj panującym zablokowałem 80 natrętnych reklam nietematycznych u stawka za klik wzrosła 30%. No i liczba klików.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Jak tworzysz reklamę to zaznacz, że chcesz mieć tylko multimedialne, obecną możesz też edytować. Nie jestem i nie byłem nigdy za jednostkami linków, niska klikalność, fakt, że można dobrze dopasować do treści, ale popatrzmy prawdzie w oczy, kto w to klika? No kto? Ja w życiu w takie coś nie kliknąłem, ale może to dlatego, że jestem wzrokowcem.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Nie ma sensu zakładania nowego tematu, więc napiszę tutaj.

Ktoś dostał podsumowanie zarobków za lipiec? Dziwna sprawa, bo "wcięło" mi ponad 600 EUR (tzn. w zarobkach za ostatni miesiąc miałem x zarobków, a wchodząc w płatności -> za lipiec pokazuje x-ponad 600 EUR). Pierwszy raz mam takie coś, wcześniej odliczało mi max 5-10 EUR. Może ma to związek z tym, że w tym miesiącu po raz pierwszy miałem zarobki czterocyfrowe w EUR...

Nie ma sensu zakładania nowego tematu, więc napiszę tutaj.

Ktoś dostał podsumowanie zarobków za lipiec? Dziwna sprawa, bo "wcięło" mi ponad 600 EUR (tzn. w zarobkach za ostatni miesiąc miałem x zarobków, a wchodząc w płatności -> za lipiec pokazuje x-ponad 600 EUR). Pierwszy raz mam takie coś, wcześniej odliczało mi max 5-10 EUR. Może ma to związek z tym, że w tym miesiącu po raz pierwszy miałem zarobki czterocyfrowe w EUR...

Normalna sprawa, a więc im więcej zarabiasz tym bardziej widać kwoty odliczone za nieprawidłowe kliknięcia

shader, tak u mnie też się pojawiło takie obcięcie. Również maiłem rekordowy zysk w lipcu ale obciete mi zostało ok 300 EUR.

Tematyka jak dobrze pamietam rozrywkowa tak jak u ciebie wiec nieprawidłowych klików w wakacje może być sporo. PRzynajmniej ja sobie tak to tłumacze.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności