Skocz do zawartości

SEO Pojedynek

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś niereformowalny, przemądrzały i szkoda na Ciebie czasu. Żal mi Ciebie.

Nie będę się pluł więcej, i tym samym wykażę wyższość nad Twoją butą i pewnością siebie

To że nie mając już żadnych argumentów pod ręką atakujesz swojego rozmówce obrażając go i obrzucając epitetami już zdążyłeś udowodnić w tym poście. Cytuję treść skierowaną do normanosa

Jesteś wyjątkowo prymitywnym wszechwiedzącym osobnikiem, wyjątkowo beżczelnym. Twój język to horror

Porównując te dwie wypowiedzi widać, że niczym się nie różnią - atak na drugą osobę jest Twoją jedyną bronią. Argumentów jak nie miałeś tak nie masz.

Nie możesz nikomu wskazywać paluchem jak się mają zachowywać i co mają pisać, robić i jak myśleć ...

Ale mogę doradzić i wskazać, że pewien tok myślenia czy zachowanie do niczego nie doprowadzi. Tak też uczyniłem - jest to oczywiście moje osobiste zdanie, które każdy ma prawo wyrazić na forum, które właśnie do dyskusji służy.

Zawsze w życiu znajdą się wilki, a nawet jamniki, które potrafią każdego LISKA zagonić do nory i przypilnować, żeby więcej się z tej nory nie wychylił.

I cóż w związku z tym? Do dzieła!

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Panowie - dajcie sobie na wstrzymanie! Albo idźcie sie kłócić na PW...

Jak widzisz kolega nie odpuszcza - zadał sobie nawet tyle trudu, żeby przerzucić moje wszystkie posty i znależć papiery na mnie ! SB czy co ? Na szczęście się nie boję, przeżylem pały w 1970, przeżyłem pały w 1981, przeżyje i teraz, ha :rolleyes: Koledzy pilnujcie się ...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

zadał sobie nawet tyle trudu, żeby przerzucić moje wszystkie posty

Mylisz się. Śledze forum na bieżąco i tamten "popis" w Twoim wykonaniu zapadł mi w pamięci ... Wiedziałem gdzie go szukać, a przypomnialem sobie o nim ze względu na prawie identyczne Twoje zachowanie tutaj.

(...)

Jak widzisz kolega nie odpuszcza - zadał sobie nawet tyle trudu, żeby przerzucić moje wszystkie posty i znależć papiery na mnie ! SB czy co ? Na szczęście się nie boję, przeżylem pały w 1970, przeżyłem pały w 1981, przeżyje i teraz, ha :) Koledzy pilnujcie się ...

Jakoś trudno mi sobie wyobrazić FireFoxa w mundurze Zomowca :rotfl: Zapewne zostanę uznany za kolejnego horrorowatego chama przez Pana o nicku Dargre, ale te wypowiedzi są lekko paranoiczne. Nikt Pana, Panie Dargre nie prześladuje na tym forum, nie wyszydza itp. Również Google nie zawzięło się na pańskie strony. Jeśli nie jest Pan zainteresowany wiedzą i poradami, którymi pragną się podzielić inni użytkownicy tego forum, w jakim celu Pan tutaj postuje?

zadał sobie nawet tyle trudu, żeby przerzucić moje wszystkie posty

Mylisz się. Śledze forum na bieżąco i tamten "popis" w Twoim wykonaniu zapadł mi w pamięci ... Wiedziałem gdzie go szukać, a przypomnialem sobie o nim ze względu na prawie identyczne Twoje zachowanie tutaj.

I tak Ci nikt nie uwierzy - zaczynasz się plątać. Zapomniałeś że wcześniej przytoczyłeś też wątek z innego mojego postu. Więc wszystkie moje posty pamiętasz? Brzydko kolego. Kończę, bo nie mam więcej czasu na takie bzdety. To chore, żeby ciągnąć w nieskończoność bezsensowne dyskusje.

Peace.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

mysle ze bez sensu sie klócicie. w kazdym razie uwazam ze jak ktos zadaje pytanie to po prostu trzeba odpowiedziec a nie madrzyc się. nie kazdy jest alfaomega. pol ;-)

Zapomniałeś że wcześniej przytoczyłeś też wątek z innego mojego postu. Więc wszystkie moje posty pamiętasz?

Powtórzę - czytam forum na bieżąco. Na dokładkę mam dobrą pamięć. W temacie o którym pisałem wcześniej wypowidziałem się, więc tym bardziej pamiętam co w nim było.

Pozatym pocóż miałbym czytać wszystkie Twoje posty? Wybacz ...

zaczynasz się plątać.

Plątasz to Ty się od początku. Argumentów nie miałes nigdy, teraz wypisujesz wyssane z palca głupoty żeby tylko coś napsiać, jakąś ripostę ... z resztą pisałem już o tym.

To chore, żeby ciągnąć w nieskończoność bezsensowne dyskusje.

Dyskusja jest bezsensowna, ale bardzo mnie bawi ...

(...)

Prawie jak Techno :D

Zamykam topic ale przynajmniej humor mi się poprawił w Niedzielę ;)

najgorzej że w uzasadnieniu zamknięcia topicu nie moge napisać że nie na temat

Bo tu autentyczny Seo Pojedynek się odbywał :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności