Skocz do zawartości

Adder8 za 1 zł !

Adder8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Narazie potestuje na maleńkim zapleczu. W godzinę, włącznie z przystosowaniem tekstu i konfiguracją udało mi się wszystko ustawić pod jedną stonę i odpalić katalogowanie. Dodało w moment do 5 katalogów tak jak ustawiłem. Jak na moje potrzeby - początkującego pseudopozycjonera jakim próbuję być, w zupełności wystarczy. A 1zł mi nie szkoda, bo wydawałem więcej, i to na mniej przydatne rzeczy ;)

Zoreander to znany już recenzent Addera8

Ktoś musi czuwać, bo inaczej przypadkiem ktoś uwierzy że ten program działa. Nie znudziło Wam się już zakładanie sztucznych kont i pisanie kilku postów po to tylko aby napisać "Kupiłem addera i dobrze działa" ?

w ogóle posiadasz go już

Chciałbyś :)

...

@Motaba, odpowiedź na podobne pytanie jest na 1 stronie tematu :

katalogowanie, precle i inne funkcje dodawarki są aktywne cały czas, dożywotnio.

Licencja na Addera jest dożywotnia, Basic czy Standard to typy licencji oferujące dodatkowe funkcje do programu ( monitoring, giełdy linków etc. ).

@Zoreander - sugerujesz, że użytkownik Cordor jest podstawiony? Zresztą nie ma co wdawać się z Tobą w polemikę, bo wystarczy to

w ogóle posiadasz go już

Chciałbyś :)

zestawić z tym

Ktoś musi czuwać, bo inaczej przypadkiem ktoś uwierzy że ten program działa

.

Nie wiem czy wiesz, ale takie komentarze mają fachową, niezbyt dobrze kojarzącą się nazwę - pomówienie.

W ramach tej promocji instalacja jest tylko na naszej chmurze.
To w zasadzie nie zakup, ale wynajem oprogramowania na rok za przysłowiową złotówkę :kwasny:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności