Skocz do zawartości

Adder8 za 1 zł !

Adder8

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie się zastanawiam dla czego puściliście dla firm za zeta :) a nie dla osób prywatnych?

Gdy mała agencja posiada 10 klientów to wam musi płacić 100zł m-c co daje rocznie 1200zł :) (brutto/netto?) plus serwer .

Taniej wyjdzie zakup oprogramowania konkurencyjnego Publiker, OmniADD v5 czy DonLinkage – zakup jednego z tych 3 softów zwróci się z nawiązką po roku ba po kilku miesiącach używania nawet jak doliczyć serwer, aktualizacje. :)

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mmr88

Chcesz katalogować Adderem8 strony klientów - musisz posiadać wersję agencyjną - www.seoadder.info/agencja.html

Zwiększyć liczbę jednocześnie katalogowanych stron można - odezwij się na biuro@enterso.pl to ustalimy ile, jak i w jaki sposób.

Ale po co takie coś? Nie można by znieść tej wersji agencyjnej?

I co w przypadku linkowania zaplecz dla klientów? Również jest wymagana wersja agencja? Jak wtedy wygląda rozliczenie?

Jeśli mam np. 10 klientów i dla każdego klienta mam do podlikowania 100 blogów-zaplecz - łącznie 1000 czy w tym momencie muszę Wam przelać 10 000zł?

Potencjalni klienci na PiO to pozycjonerzy z tysiącami stron do podlinkowania, jeśli zamierzacie wyjść do takiej grupy osób z produktem to musicie koniecznie zmienić licencje. Bo dla mnie licencja w postaci 10 000zł i więcej miesięcznie to za dużo.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No właśnie jak traktowane jest zaplecze? Domena moja, serwer mój ewentualnie prowadzę blogi na darmowych platformach ale też robię to ja i po ewentualnej zakończonej współpracy blogaski są moje.

Ja bym to rozumiał tak, że adderem nie można linkować strony klienta i sprzedawać blastów z tego softu.

Zaplecze jako moja własność może być linkowane, podobnie jak moje strony.

Źle piszę czy dobrze?

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Ja bym to rozumiał tak, że adderem nie można linkować strony klienta i sprzedawać blastów z tego softu.

Zaplecze jako moja własność może być linkowane, podobnie jak moje strony.

Tak, właściwie Pan to rozumie, właśnie o to chodzi.

i to jest właśnie ten haczyk którego wczoraj niemogliśmy się doszukać :/

Nie można tego robić już od wersji Adder7, więc nie był to żaden haczyk - w żadnym wypadku nie można było w taki sposób działać ( wyraźny zapis w licencji użytkowania programu, nie w regulaminie promocji ).

Wczoraj wieczorem ok. 21-22 dodałem projekt i ustawiłem dzienne dodawanie na 500 wpisów...

Dziś się loguje i co widzę... ? Dodawarka doszła do miejsca 264 i nie chce dalej... pisze:

Program wykonał dziś już ponad 1000 prób dodania wpisów dla strony: xxxxxxxx.pl. Spróbuj ponownie później

A co do skuteczności dodania to jest bardzo kiepska... co chwilę pisze: nierozpoznany token graficzny.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Czyli zaplecze różnego typu, mimo ,że służy pośrednio pozycjonowaniu klientów mogę linkować bez obaw, ze złamałem licencję?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Chcesz katalogować Adderem8 strony klientów - musisz posiadać wersję agencyjną - www.seoadder.info/agencja.html

Czyli każdą inną wersją niż agencyjna nie można nic linkować ?

@Adder8 czyli każdy kto posiada inną wersję niż agencyjna i linkuje cokolwiek może zostać przez Ciebie pozwany, za złamanie zasad licencji ?

Zastanów się nad regulaminem.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@Gerdi - oczywiście, że możesz linkować - swoją stronę, swoje zaplecze...nie musisz mieć do tego umowy agencyjnej. Ale nie możesz puścić blasta na zamówienie Adderem, nie działamy charytatywnie - a tak co by stało na przeszkodzie, abyś Ty jedyny kupił program, a potem za 5 złotych oferował usługę katalogowania? Nikt by więcej u nas Addera nie kupił, firma by zbankrutowała i kto by aktualizował Addera...?

@mmr88 - tak jest, można bez problemu.

@krzysiuus, jeśli jest problem z programem zapraszam na pomoc@enterso.pl , od razu będzie można przetestować support Enterso ;) do 16 odpowiadamy w kilkanaście minut, po 16 - na drugi dzień rano.

Pozdrawiam!

@ do 16 odpowiadamy w kilkanaście minut, po 16 - na drugi dzień rano. - i tu jest wasz duży minus :( Jak mi coś walnie w pt po 16.00 jestem umoczony do poniedziałku :(

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Od poniedziałku do piątku zapomniałeś dodać?

Ludźmi ludźmi a klient to nie człowiek :D chodzi mi tylko jak coś mi walnie w pt to lipa do poniedziałku?

Może postawcie jednego człowieka na 1-3 godziny w weekend.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Przekażę sugestię szefowi ;) tak, od poniedziałku do piątku.

W razie problemu z działaniem programu po godzinach pracy można napisać maila, ale rzadko mamy przypadki, by coś tak nawaliło, żeby przez weekend świat się zawalił. W sumie to od rozpoczęcia sprzedaży Adder8 rok temu nie mieliśmy tak poważnej awarii u któregoś z klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności