Skocz do zawartości

Adder8 za 1 zł !

Adder8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę off

Widzieliście ich ofertę stawiania zaplecza - 10 precli:

10 stron zapleczowych – 1600 zł netto (+ 804 zł netto wprowadzenie do Adder)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

ja powiem tak : Do czasu gdy moje strony www nie były wypozycjonowane nie dostawałem ofert pozycjonowania gdy mają już t0p1o to ofert jest ze mnie boli ze zanim dotre do maili moich klientów spędzam co najmniej 15 minut na sortowanie poczty - dlatego też chwila refleksji dla każdego. A soft kupiłem na próbę może i warto będzie skorzystać.

Kurcze pieczone wyszedłem rano w środę na joggin i wróciłem dobrze zmachany przed północą. Nie załapałem się na promocję :( Może jakaś druga edycja dla sportowców ?

A za złotówkę to może nawet prawie nie dodawać, pretensji nie będę rościł :)

A za złotówkę to może nawet prawie nie dodawać, pretensji nie będę rościł :)

Ale przecież tu nie o to chodzi. Pretensji może mieć nie będę, ale zamierzam wystawić obiektywną opinię, może pozytywną może negatywną.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Potencjalni klienci na PiO to pozycjonerzy z tysiącami stron do podlinkowania, jeśli zamierzacie wyjść do takiej grupy osób z produktem to musicie koniecznie zmienić licencje. Bo dla mnie licencja w postaci 10 000zł i więcej miesięcznie to za dużo.

Z tego co widzę, to cały ten Adder jest nie dla osób zajmujących się pozycjonowaniem zarobkowo i na większą skalę, lecz ma ich zastąpić.

W przypadku klienteli z PiO to przede wszystkim muszą ludzi przekonać, że ich produkt działa jak należy, bo wszyscy wiemy jakie są opinie na forum, a w następnie przedstawić jakąś rozsądną ofertę.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

No więc Pany zrobili to co mogli. Dali 100 licek po złociszu, serwer swój żeby nie było, że wymagania nie takie a to inna pierdoła. Pozwólcie potestować i poczekajcie na jakie opinie.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

No pięknie, ściągnęli kasę i się ulotnili :) Nie no, taki żarcik :) Sam jestem ciekaw czy Adder 8 działa. Chętnie przeczytam obiektywy na ten temat.

Mi działa. Testuję na stronie, która była już spamowana, przez 2 czy 3 dni 545 wpisów dodanych. Prędkością nie powala, skutecznością też nie. Ale coś tam dodaje, może się zdarzy, że czasem doda tam, gdzie co innego nie mogło ;-)

Fajnie jest zrobiona opcja raportowania, gdzie dokładnie można sprawdzić dlaczego wpis nie został dodany (opis nie spełnia wymagań, wpis już istnieje, nierozpoznany token itp.)

Jam jest Zbygniew.

Coś co mnie boli to to, że często wpisy dodane do katalogów, w ogóle nie są akceptowane przez modów. Powodem nie jest tu treść bo zazwyczaj sprawdzam wpisy konkurencji i niektórym wiele brakuje do odpowiedniej składni zdań i trudno dopatrzeć się jakiegokolwiek sensu w ich wpisach. Nie wiem, może moderatorzy tych katalogów sprawdzają je raz na ruski rok. Teraz na około 126 wpisów, w ciągu 24~48h od dodania wyświetla mi się coś około 50%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności