Skocz do zawartości

Adder8 za 1 zł !

Adder8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Ja powiem tak, Adder nie byłby zły gdyby mógł szybciej dodawać wpisy, jest za wolny. Po skonfigurowaniu ok. 20 projektów, po ok 30 wpisów na projekt dziennie na zapleczówki, mam ok 150 dodań wszystkich na dzień. Acha katalogi to prywatna baza, dość dobra, gdzie inne programy dają sobie radę.

Tom, już tak nie zachwalaj tego Addera że masz takie wyniki. Kiedyś u Ciebie wykupiłem dostęp, na Twoich bazach i skuteczność była też do d...., po prostu Adder jest niedopracowany i tyle, nawet na swoich bazach się nie za bardzo nadaje do katalogowania. A kupiłem go w promocji za złocisza tylko dlatego ze myślałem o podlinkowaniu jakichś spamów, a nawet i do tego jest nieprzydatny, nie ma co ściemniać już byle jaka dodawarka do webmini bije go na głowę.

Zachwalam to co jest dobre a kupiłeś u mnie ale Adder 5,6 tak więc o co się rozchodzi bo obecnie jest ver 8? :-). Ja jak bym był niezadowolony to bym nie kupił nawet za 1 lub za darmo ponieważ dla mnie była by to strata czasu (konfiguracja itd..) tak jak było to z esCat v4. Co z tego że jest 3 krotnie (120 zł) tańszy np od Don Linkage (właśnie go wczoraj zakupiłem - to pokazuje że Twój post jest niezgodny z prawdą) jak nawet szkoda mi było czasu na dalsze poznawanie systemu.

Uważam że nie umiesz z niego korzystać dlatego wyniki masz marne

okazuje się wyszukiwaniem wpisu w katalogu i czestookazuje się, że nie ma nic...

Moderacja katalogu?

A czy nie jest tak że Adder 8 powinien być lepszy od 5.6?, i nie pisz mi bajek o tym że nie umiem z niego korzystać bo co tu umieć?Odpowiednio projekty skonfigurować, co i tak nic nie da bo jak przejrzę to mam pełno komunikatów: brak kategorii głównej, katalog nie istnieje,katalog zablokowany, time out,nierozpoznany token,strona nie jest katalogiem typu.A po wejściu ręcznie jest wszystko ok, inne dodawarki też dają sobie radę bez problemu, więc jeszcze raz proszę Cię jak pada deszcz to nie mów że spadają liście z drzew.

A czy nie jest tak że Adder 8 powinien być lepszy od 5.6?

Kupiłeś u mnie ale A 5,6 a nie A 8. Ty wiesz o czym piszesz?

pełno komunikatów: brak kategorii głównej, katalog nie istnieje,katalog zablokowany, time out,nierozpoznany token,strona nie jest katalogiem typu

Aha :peace:

Szkoda nerwów na niego, poczytaj jego posty :D Kupił Dona już, ciekawo po co jak Adeder jest świetna dodawarka pod publiczne katalogi :D

A teksty że nie umiesz korzystać z softu to szczyt ignorancji bo parę miesięcy temu nie potrafił scrapeboxa używać prawidłowo.

Daje 99% że za chwile zaczną się posty w dziale dodawarki DonLinkAge że coś jemu nie działa :D Magia PIO....

Kupiłeś u mnie ale A 5,6 a nie A 8. Ty wiesz o czym piszesz?

przeciec V8 kupił za 1 ZL w promocji :D, chyba nie wiesz o czym piszesz. Zadał konkretne pytanie czemu taka niska skuteczność ma, a ty jako moderator z forum autora mogłeś by wymyślić ciekawsze wytłumaczenia od tych typu "nie potrafisz używać softów"

MaxPan, pamiętam ten temat o Tomcia o SB, i chyba nie było to nawet parę miesięcy temu, tylko trochę wcześniej, a teraz gdzieś widziałem jego wypowiedzi na temat SB jaki to znawca, tylko nie pamiętam gdzie.

Tom, czytaj ze zrozumieniem u Ciebie kupiłem kiedyś dawno temu jak myślałem jeszcze że SEO to jakieś masło roślinne jednorazowy dostęp do starej wersji Addera, a teraz mam 8 za złotówkę.Mam jakoś dokładniej Ci tą zawiłą kwestię wytłumaczyć ?. Raport z dziś: Ilość wpisów do wysłania na dziś dla automatu (CRON) - wykonano: 172/1843

I nadal jestem tego samego zdania o SB (a poradnik już jest skończony i sprzedany - to tak dla podsycenia gula). Niestety ja pracuję a nie przesiaduję na forach. Nie mam na to czasu.

Mam jakoś dokładniej Ci tą zawiłą kwestię wytłumaczyć ?

Bardzo dobrze rozumiem jednak zdementowałem Twoją wypowiedź: "nie zachwalaj tego Addera że masz takie wyniki. Kiedyś u Ciebie wykupiłem dostęp" ponieważ w tym momencie pisałeś o kupnie A 5,6 i Ci nie pasowało ale skończmy ten temat. Mój wynik na dziś to: 2309/5565. Pewnie jeszcze do zamknięcia (00.00) dobije do 3000. Mam taką nadzieję

Używam 5 znanych dodawarek i Adder 8, jest najgorszy z nich wszystkich - chodzi o ogólną obsługę, dodawanie tekstów, rozpoznawanie katalogów, skuteczność dodawania, prędkość dodawania, ilości domen które może obsłużyć, leży pod każdym względem, niestety autor po dość interesującym Adderze 6, poszedł w złą stronę.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności