Skocz do zawartości

Adder8 za 1 zł !

Adder8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jeśli jest jakiś problem w ramach działania programu - zwłaszcza prędkości, jeśli jest zainstalowany na naszych serwerach, proszę o kontakt na pomoc@enterso.pl, spokojnie problem rozwiążemy.

Będzie też możliwość przetestowania supportu o którym przecież legendy powtarzane z forum do forum chodzą ;).

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co do prędkości to zauważyłem że Adder jest szybszy od DLA ale to na razie
pokaż screena z 24h pracy obu narzędzi bo póki co piszesz bzdury, chyba że w pliku speed.php w DLA pozmieniałeś wartości na minimum :P

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A mnie suport wkurzył.

Konfigurowałem jakiś projekt na próbę, żeby zobaczyć jak działa i nie dokończyłem, bo zabrałem się za coś innego.

Jakież było moje zdziwienie, jak po jakiś 3h dzwoni babka, czy ma mi pomóc przy konfiguracji, oczywiście odpłatnie.

Permanentna inwigilacja :(

Już więcej projektów nie dodałem ;)

Moim zdaniem Adder byłby całkiem niezły po dopracowaniu kilku rzeczy:

1. Baza katalogów

2. Skuteczność dodawania

3. Dodanie obsługi nowych skryptów

4. I co według mnie bardzo by się przydało, możliwość wyeksportowania raportu z dodawania np w celu podlinkowania wpisów.

1. Baza katalogów

Tutaj musisz sam budować własną bazę

2. Skuteczność dodawania

Jest uzależniona od tego jaką masz bazę, ogólnie nie jest źle bywało gorzej.

3. Dodanie obsługi nowych skryptów

I właśnie dlatego kupiłem DonLinkAge. Coraz bardziej mi się poda ale muszę się jeszcze do niego przekonać

4. I co według mnie bardzo by się przydało, możliwość wyeksportowania raportu z dodawania np w celu podlinkowania wpisów.

Ja Adderem podlinkowuję tylko wpisy do mocnych katalogów. Niestety nie ma w nim takiej opcji jak w DLA. Pisałem do Enterso...

2. Skuteczność dodawania

Zależy od softu, a nie od bazy, jeżeli soft, nie umie zalogować się w preclu/katalogu, czy też dodać to nie wina bazy.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

2. Skuteczność dodawania

Zależy od softu, a nie od bazy, jeżeli soft, nie umie zalogować się w preclu/katalogu, czy też dodać to nie wina bazy.

Dokładnie tak, Adder nie potrafi dodać w wielu katalogach/preclach wpisu pomimo że normalnie działają i nie mają jakichś nietypowych zabezpieczeń.

Tom@ nie ważne co podlinkowujesz Adderem, opcja eksportu z dodania byłaby przydatna bez względu czy linkujesz jakichś spam, czy wpisy w katalogach czy co tam sobie jeszcze chce.

• 4 tygodnie później...

Witam moje testy na Adder8 dla trzech specjalnie przeznaczonych do tego celu domen.

Pozycjonowane domeny to trzy świeżaki:

1 domena nieruchomości (poziom fraz trudny)

2 domena fotografia (poziom fraz łatwy)

3 domena jazdy doszkalające (poziom fraz łatwy)

Ustawiłem dodawanie 8 wpsiów dziennie do katalogów i precelków. Co miesiąc liczba dodawanych linków wzrasta o 2.

Moje wyniki po 4 miesiącach pozycjonowania tylko adderkiem:

Liczba dodanych wpisów według Addera

1 domena nieruchomości - 1248

2 domena fotografia - 1193

3 domena jazdy doszkalające - 958

Wyniki https://ahrefs.com

1 domena nieruchomości - Total Backlinks 152

2 domena fotografia - Total Backlinks 177

3 domena jazdy doszkalające - Total Backlinks 157

Wyniki pomoc dla webmastera

1 domena nieruchomości - Łączna liczba linków 220

2 domena fotografia - Łączna liczba linków 194

3 domena jazdy doszkalające - Łączna liczba linków 182

Wyniki webpozycji

1 domena nieruchomości - 7 pozycjonowanych fraz żadna niepojawiła się w TOP100

2 domena fotografia - 4 pozycjonowane frazy (z czego 3 frazki latały w pozycji 50-100)

3 domena jazdy doszkalające - 8 pozycjonowanych fraz z czego 1 w top 10 a reszta w topach 100 latają sobie

Z tego co zauważyłem baza katalogów zmienia się z dnia andzieć z 4500 do 1000 i sam syf tam zostaje. Ogólnie trzymam na Adderku około 20 domen i linkuje je nie na frazy główne tylko pomocnicze aby zachować różnorodnoś fraz i tylko do tego Adder się nadaje.

Jak moim zdaniem reszta innych automatów. Żadne narzędzie automatyczne nie powinno być naszym głównym źródłem zdobywania linków. Bo taka masówka to syf

Witam moje testy na Adder8 dla trzech specjalnie przeznaczonych do tego celu domen.

Pozycjonowane domeny to trzy świeżaki:

1 domena nieruchomości (poziom fraz trudny)

2 domena fotografia (poziom fraz łatwy)

3 domena jazdy doszkalające (poziom fraz łatwy)

Ustawiłem dodawanie 8 wpsiów dziennie do katalogów i precelków. Co miesiąc liczba dodawanych linków wzrasta o 2.

Moje wyniki po 4 miesiącach pozycjonowania tylko adderkiem:

Liczba dodanych wpisów według Addera

1 domena nieruchomości - 1248

2 domena fotografia - 1193

3 domena jazdy doszkalające - 958

Wyniki https://ahrefs.com

1 domena nieruchomości - Total Backlinks 152

2 domena fotografia - Total Backlinks 177

3 domena jazdy doszkalające - Total Backlinks 157

Wyniki pomoc dla webmastera

1 domena nieruchomości - Łączna liczba linków 220

2 domena fotografia - Łączna liczba linków 194

3 domena jazdy doszkalające - Łączna liczba linków 182

Wyniki webpozycji

1 domena nieruchomości - 7 pozycjonowanych fraz żadna niepojawiła się w TOP100

2 domena fotografia - 4 pozycjonowane frazy (z czego 3 frazki latały w pozycji 50-100)

3 domena jazdy doszkalające - 8 pozycjonowanych fraz z czego 1 w top 10 a reszta w topach 100 latają sobie

Z tego co zauważyłem baza katalogów zmienia się z dnia andzieć z 4500 do 1000 i sam syf tam zostaje. Ogólnie trzymam na Adderku około 20 domen i linkuje je nie na frazy główne tylko pomocnicze aby zachować różnorodnoś fraz i tylko do tego Adder się nadaje.

8 wpisów dziennie? Okej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności