Skocz do zawartości

Działanie na niekorzyść

dempoint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

#Cancer to po co jest według Ciebie to forum? Po to żeby na każde pytanie odpowiadać "Zapłać to Ci odpowiemy?". Pytałem o metody, z tego co wiem można np. swl'em komuś zaszkodzić. Matko jacy niektórzy ludzie są wredni....

Forum jest po to aby się uczyć.Ty przyszedłeś i chcesz dowiedzieć się na skróty wszystkiego w jednym temacie. Problem jest w tym, ze z góry założyłeś, ze człowiek który tobie pozycjonował stronę teraz działa na twoja szkodę. Większość tutaj na forum odpowiedziała tobie, ze to mało prawdopodobne, ale tobie chyba jest trudno się z tym pogodzić.

Pisałem o tym abyś komuś zlecił sprawdzenie i zapłacił nie dlatego, ze jestem jak napisałeś wredny tylko, ze wiem ze takie sprawdzenie kosztuje.

Nie da się popatrzyć w szklana kule i dowiedzieć się, czy ktoś robi szkodę twojej stronie.

Best military dog tags in the world.  :peace:

#Cancer to po co jest według Ciebie to forum? Po to żeby na każde pytanie odpowiadać "Zapłać to Ci odpowiemy?". Pytałem o metody, z tego co wiem można np. swl'em komuś zaszkodzić. Matko jacy niektórzy ludzie są wredni....

Tobie się zdaje, że ktoś tutaj napisze "zrób to, tamto i siamto" i w 10 sekund sam sobie wszystko sprawdzisz?

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

@dempoint - ostatnia radę Ci dam bo widzę, że drążysz ten temat, że pozycjoner robi ci koło ogona.

Moim skromnym zdaniem prawdopodobieństwo UDOWODNIENIA kto Ci stwarza problemy (choć większość z nas już Ci napisała, ze spadki są naturalną raczej rzeczą) jest ŻADNE.

@dempoint - ostatnia radę Ci dam bo widzę, że drążysz ten temat, że pozycjoner robi ci koło ogona.

Moim skromnym zdaniem prawdopodobieństwo UDOWODNIENIA kto Ci stwarza problemy (choć większość z nas już Ci napisała, ze spadki są naturalną raczej rzeczą) jest ŻADNE.

@Cancer proponuje abyś zaczął czytać posty ze zrozumienie. Napisałeś:

Problem jest w tym, ze z góry założyłeś, ze człowiek który tobie pozycjonował stronę teraz działa na twoja szkodę.

a tymczasem ja w swoim pierwszym poście napisałem:

Moje pytanie brzmi: czy osoba która pozycjonowała serwis może w jakiś sposób działać teraz na moją niekorzyść? Rozumiem, że mógł mieć własne zaplecze, które wyłączyć itp. Ale czy są jeszcze jakieś inne metody, które ewentualnie jestem w stanie wykryć? I jeśli tak to jak to sprawdzić? :) Z góry dzięki za odpowiedzi.

Ja nie założyłem, że on napewno robi coś na moją niekorzyść (tak jak to sugerujesz) tylko założyłem, że istnieje taka możliwość i chciałem się w tej sprawie skonsultować. Nie kazałem nikomu tego sprawdzać tylko chciałem się dowiedzieć czy są takie możliwości (szkodzenia).

Ok zamykamy temat bo robi się niepotrzebna dyskusja. Widzę, że wszyscy bronią tutaj swojego kolegi po fachu (od razu przypomnę, że NIE UWAŻAM ABY CELOWO DZIAŁAŁ MI NA NIEKORZYŚĆ bo do niektórych to nie dociera)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności