Skocz do zawartości

z zycia wziete - moja autentyczna rozmowa

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio dostalem maila z propozycja pracy - co za dobry kraj - praca pcha sie sama nam w rece :) wiec postanowilem porozmawiac z tym jakze błyskotliwym pracodawca... mam nadzieje, ze ciag dalszy nastapi....

>>Oferuje prace przez Internet. Wystarczy skrzynka pocztowa, Word oraz stale podłączenie do Internetu dobre zarobki, bezpośrednia gotówka, sam decydujesz ile zarabiasz. Więcej informacji uzyskasz pod adresem email legutas@ civ.pl W temacie e-maila pisać BIZNES W DOMU

LGT

-----------------------------------------------------------------------------

>To: LGT

>Subject: Re: Praca Przez Internet!!!!

Skoro sam decyduje ile zarabiam to wystarczy mi 2000 zl miesiecznie chociaz zarabiam 2 razy wiecej jako grafik w pewnej amerykanskiej firmie ;)

ale ok - prosze przyslac mi pelna oferte, ja przysle CV - bardzo dobre i

podpiszemy umowe o prace ;)

zycze milego dnia

-----------------------------------------------------------------------------

Bardzo sie ciesze, ze Cie zainteresowalem

Przeczytaj dolaczony plik, a bedziesz juz wiedziala wszystko...

Jest tego sporo no ale trzeba wiedziec co robic zeby na tym zarobic ;) PS.

Jesli cos dla Ciebie takze bedzie niezrozumiale to pisz do mnie i ja

postaram Ci objasnic te zagadnienia latwiej.. PS2.(juz po przeczytaniu esencja w Podsumowaniu) Jesli nie bedziesz chciala ryzykowac po prostu zamow

tylko pierwszy raport (zrobi-em tak na poczatku, bo takze mialem obawy) i dzialaj a zobaczysz, ze to naprawde skutecznie przynosi zysk..

Pozdrawiam serdecznie

Adam Legutko

-------------------------------------------------------------------------------

>To: LGT

>Subject: Re: Re: Praca Przez Internet!!!!

fajnie ale

1. po perwsze nie jestem "ona" tylko "on"

2. po drugie - przciez napisalem, ze interesuje mnie stala praca na umowe

3. po trzecie - co to za praca, ze zamiast zarabiać trzeba jeszcze dopłacać do interesu?

ale nadal jestem zainteresowany, wszystko brzmi ciekawie...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

w zalaczniku - "szef cie nie docenia, z nami bedziesz wielki, musisz tylko wpłacić tu 20 tam 30 zl na podane konta, sprawdzony system " ;) ciekawe czy odpisze - bedzie ciag dalszy rozmowy z tym jakże błyskotliwym człowiekiem, który jest naiwny myslac, ze znajdzie kogos tak naiwnego jak on sam ;)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

i jest odzew ;)

Użytkownik Legutas napisał:

>pomysl o tym ,a jak bys mial jakies pytania to pisz maile,. :(

>

>

>

>Pozdrawiam

>Adam Legutko

-------------------------------------------------------------------------------------

tak jak napisalem powyzej - ale 2 pytania mam:

1. czy dostane umowe o prace?

2. czy moge oddac te 20 zl dopiero z mojej pierszej wyplaty ?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

jak mi odpisze to zapytam, czy to bedzie w czyms przeszkadzalo, ze sad uznal ze jestem niepoczytalny i mam dozór psychiatryczny - jak gosc odpowie to stwierdze ze nie pochodzi z naszej planety :mrgreen:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zapytaj u tego „pracodawcy”, czy nie mógłby pożyczyć Ci 100zł. Powiedz mu, że nie masz tych 20 i 30 zł na wpłatę. On Ci pewnie odpowie, że nie ma 100zł, a ma tylko 50 (20+30)= główka pracuje :) Zgódź się na to i powiedz mu tak:, że, jak nie ma 100zł, to weźmiesz od niego tych 50zł, a resztę, 50zł będzie Ci winny. ;)

Life's beautiful...

Fajny pomysł, jeszcze go troszke zmodyfikowałem:

------------------------------------------------------------------------------------

To nie jes tzadna firma, to system zarabiania pieniedzy przez internet, tutaj niema zadnej umowy, czytaj dokladnie

Pozdrawiam

------------------------------------------------------------------------------------

Witam,

ostatnio jestem w dołku finansowym, prowadze budke z warzywami na placu i slabo mi sie powodzi...

Czy mogłbym pożyczyc od Pana 100 zl na te dwie pierwsze wpłaty (20 i 30 zł), gwarantuje, ze szubko oddam - bardzo szybko pisze na klawiaturze, wiec szybko zarobie 2 razy tyle... Jak nie to ok - zainwestuje te 50 zl.

Zaczynam sie zastanawiac czy to oby nie jakas sekta, czesto słucham radio maryja i tam przestrzegaja przed zadza zarabiania pieniedzy i mówia, ze pieniedzy trzeba sie pozbywac jako źródlo grzechu i wysylac do nich...

Prosze o podanie numerów kont, na które mam wpłaćić te pieniądze...

---------------------------------------------------------------------------------

jest odpowiedz :mrgreen: :

nie raczej nie pozycze, przeczytaj jeszze raz dokladnei instrukcje .

Adam Legutko

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności