Skocz do zawartości

mojeprogramy.com - darmowe programy portable

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dodał bym opcję oceny programów + w sidebarze ranking najlepiej ocenianych programów.

W ten sposób mozę wiele rzeczy zrobić np niech dany program ma swoja ocene i bedzie oceniany na fb ,G+, wykopie itd

Chodzi też o to że jak wchodzisz na któryś z programów to mało tam masz info o produkcie a przydalo by sie troche reklam albo wiecej info albo np poradniki jak to włączyć (mogą być klienci którzy nie wiedzą jak włączyć hosting przez klienta ftp)

+ grafikiem nie jestem więc cały czas walczę z dizajnem - może jakies podpowiedzi?

+ slajder dodam kiedyś ;) może w tym tygodniu

+ najlepiej oceniane programy też OK, ale moja baza zawiera jedynie niecałe 100 programów... dodam to kiedyś

+ więcej info o produkcie - wprowadziłem niedawno i chyba dostarczam max. liczbę potrzebnych informacji (ew. proszę o sugestie)

+ ocenienie na fb, G+ - to mnie interesuje czy możesz jakoś mi wyjaśnić w kilku zdaniach jak takie głosowanie może wyglądać przy pomocy tych portali? ew. podać jakąś wtyczkę bądz link do strony która takie cos ma wprowadzone?

- Reklamy = 0 ;) o to chodzi że nie lubię i jak każdy, no może kiedyś... ;)

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 3 tygodnie później...

Jakoś ten design nie pasuje pod stronę z oprogramowaniem. Jest mało profesjonalny, i bałbym sie czy te aplikacje nie mają wirusów. Lepiej byłoby tu wrzucić zdjęcia z kwejka. Wydaje mi się, że ludzi ciężko będzie przekonać do wyglądu innego niż strony z instalkami typu dobre programy i podobne,

• 2 tygodnie później...

będzie zmiana dizajnu

i obwieszczenie że "wszystkie programy zostały przeskanowane i nie zawierają instalacji tootlbarów" - tak jak to inne duże portale robią

a narazie siadłem do drugiego projektu (dużo zmian zrobiłem i w końcu zacznę uzupełniać portal - pracy jest dużo)

gameini.net - baza gier - jakieś sugestie?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności