Skocz do zawartości

/?m=stowarzyszenie_start czy

mess_alex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

ostatnio przebudowywowałem stronę i pozmieniałem adresy linków z index.php5?m=dzial_poddzial na ?m=dzial_poddzial, zrobiłem tak powieważ po zmianie wszystkie podstrony miały pr2 (na google toolbar) co bardzo mi się podobało :)

Nie potrafiłem znaleźć żadnego wątku na ten temat, ale zaczynam się zastanawiać czy ma to sens?

Szczególnie, że będę wprowadzać rózne meta dla poszczególnych podstron.

Czy mam pozmieniać spowrotem na index.php5?m=dzial_poddzial czy zostawić?

Pozdrawiam

Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów.

W Twoim przykladzie toolbar pokazywał PR strony glownej - dlatego tak to widać. Niemniej prawdziwy adres nie ma takiego PR.

Zastosuj sie do porady zergavis (poza samą sraczką) czyli zrób przyjazne adresy a na następnym update na peno otrzymasz jakiś prawdziwy PR dla podstron.

Z mod_rewrite skorzystać nie mogę, pozamieniam "_" na "-" i zostawie index.php5.

Dobrze zrobię? :rolleyes:

• 1 miesiąc temu...

Podbijam w górę ten temat, ponieważ to co chcę zaraz napisać się z wiąże.

Mianowicie dostałem mod_rewrite i pytam czy da się za jego pomocą zamiast index.php5?m=stowarzyszenie-statut zrobić /stowarzyszenie/statut.html czy muszę pozamieniać na index.php5?m=stowarzyszenie&p=statut i dopiero potem za pomocą mod_rewrite /stowarzyszenie/statut.html ?

I oczywiście jeżeli da się to zrobić zostawiając index.php5?m=stowarzyszenie-statut to czego mam szukać? (chodzi mi o co mam zapytać google, domyślam się że rozdzielanie (jak explode) będzie miało własną nazwę?)

odp nr 1

a jak to poszukaj w szukajce bo bylo na forum

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności