Skocz do zawartości

Skrypt na mojej www wstawiony przez firmę pozycjonującą

aganette

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

monintoring mam ale nie z web-tools.pl

Monitoring ta firma udostepniła mi na stat4seo

Rozliczanie się na podstawie wyników z stat4seo może Cie zaboleć jeżeli będą kombinować z tym skryptem - nie chcę Cię straszyć, ale znajomy programista zmieniał tam pozycje dla stron widziałem i wiem, że się da. Sam skrypt oczywiście jest dobry, sam z tego korzystam lecz do stron które które nie generują $. Bądź dobrej myśli :)

activist aka terrorist

Rozliczanie się na podstawie wyników z stat4seo może Cie zaboleć jeżeli będą kombinować z tym skryptem - nie chcę Cię straszyć, ale znajomy programista zmieniał tam pozycje dla stron widziałem i wiem, że się da. Sam skrypt oczywiście jest dobry, sam z tego korzystam lecz do stron które które nie generują $. Bądź dobrej myśli

Zdaję sobie z tego sprawę że nie ma idealnego narzędzia i prawie każde da się zafałszować. Ja mam konto na web-tools.pl i będę porównywał wyniki z tym co będę widział w stat4seo. Jeżeli będę widział drastyczne różnice to bedę zgłaszał uwagi.

• 2 tygodnie później...

Rozliczanie się na podstawie wyników z stat4seo może Cie zaboleć jeżeli będą kombinować z tym skryptem - nie chcę Cię straszyć, ale znajomy programista zmieniał tam pozycje dla stron widziałem i wiem, że się da. Sam skrypt oczywiście jest dobry, sam z tego korzystam lecz do stron które które nie generują $. Bądź dobrej myśli :)

Optymist nie siej paniki. Praktycznie wyniki każdego działania skryptu sprawdzającego strony jesteś w stanie zafałszować. Stat4seo nie jest tu wyjątkiem, a skrypt sam w sobie jest bardzo dobry.

Dodatkowo mało zorientowanym sam wujek G podsunął ostatnio takie narzędzie :)

Ja radzę klientom okresowe samodzielne sprawdzanie pozycji i wtedy nie ma żadnych wątpliwości odnośnie faktury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności