Skocz do zawartości

Wasze najnowsze linki w Narzędzia dla webmasterów z jakiego dnia?

RybakWedka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z jakiego dnia macie najnowsze linki do Waszej witryny w Narzędzia dla webmasterów? jest to bardzo dla mnie istotne coś sprawdzam odnośnie ostatniej akcji z mailami od google...

Instrukcja:

W Narzędzia dla webmasterów wybieracie domene, klikacie Ruch -> w linki do Twojej witryny -> pobierz najnowsze linki -> dokumenty Google i mamy najnowsza date... prosze podajcie. Jak to jest u Was.

; ]

u mnie 19lipca i tak sie zstanawiam czy to ma zwiazek z mailem ktory tez byl dostarczony do mnie dnia 19 lipca... ? mowa o mailu z nienaturalnymi linkami do mojej strony.... i tak wywnioskowalem ze moze od tego dnia google nie zlicza zadnych linkow do mojej strony... ?

i 19 lipca dwa linki nowe i koniec

; ]

u mnie 19lipca i tak sie zstanawiam czy to ma zwiazek z mailem ktory tez byl dostarczony do mnie dnia 19 lipca... ? mowa o mailu z nienaturalnymi linkami do mojej strony.... i tak wywnioskowalem ze moze od tego dnia google nie zlicza zadnych linkow do mojej strony... ?

i 19 lipca dwa linki nowe i koniec

napewno ci zlicza, odczekaj z 10 dni

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

To co znajdziesz w wynikach wyszukiwania niekoniecznie pokrywa się z "odkryciem" linka przez google. Jedna z moich stron ma ostatni link z 7 lipca, czy mam z tego powodu się niepokoić? Zawsze możecie zapytać w tej sprawie na google wembaster forum i liczyć na odpowiedź Szymańskiego, jak to jest :)

jak powiada John Mueller z Google, linki, które widzimy w GWT są ważne dla naszej domeny - czyli jeżeli wiesz, że gdzieś też masz linka a nie ma go w GWT to znaczy o ich "mniejszej ważności" dla Googla.

• 2 tygodnie później...

A jak sprawa wygląda z aktualizacją linków, jeżeli znikają one z sieci? Da się jakoś przyspieszyć odświeżenie tej listy? Po jakim czasie linki znikają z listy GWT, jeżeli je usunę z sieci. Zauważyłem, że liczba linków w GWT, a pozycja jest dosyć u mnie zależna. Chyba, że to był akurat przypadek i algorytmy w tym samym czasie zadziałały. Jak to u was wygląda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności