Skocz do zawartości

[ sprzedam ] Wycena stron x3 PR3 TOP1 w Google - Monopol FV

pitersc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprzedam doskonałe serwisy wyceniające strony na wyłączność. (całość czyli domena + skrypt, pliki + baza).

Urlinfo.pl

WycenaWWW.pl

Pingomatic.pl

proszę sprawdzić jaki to potencjał i ile osób miesięcznie wpisuje frazę wycena stron...

Serwisy są całkowicie stabilne, mają już spory staż, page rank, ruch - pozycjonowane są od początku istnienia.

Jest niestety jedno zastrzeżenie - ruch ludności i robotów na stronach jest tak ogromny, że nawet pomimo rozrzucenia serwisów po 3 różnych serwerach na home nie są one w stanie obsłużyć serwisu Pingomatic.pl w związku z czym doraźnie w htaccess wykluczyłem wszystkie możliwe roboty (również google chwilowo) przez co domena chwilowo straciła PR i z 3 pozycji na wycenę stron oraz pierwszej na wycena domen odjechała - oczywiście jeżeli ktoś da tym serwisom serwer, który sobie z nimi poradzi to PR powinien szybko wrócić i pozycje również.

Urlinfo.pl - serwer obecnie daję radę z urlinfo bez problemów, drugi serwer z wycenąwww jako tako, a pingomatic stety (bo taki ogromny ruch to ogromny potencjał) nie wyrabia już na obecnym serwerze.

Od ostatniego pół roku URLINFO na frazę wycena stron znajduje się na 1 pozycji przed speedtest

link do aukcji:

https://allegro.pl/show_item.php?item=2519304660

Pingomatic cały czas wahał się na pozycjach 2-3, a wycenawww 5-7.

Poniżej wycena każdej strony na podstawie doskonale wszystkim znanego serwisu speedtest.pl

Urlinfo.pl

urlinfos.JPG

Wycenawww.pl

wycenawwws.JPG

Pingomatic.pl

pingomatics.JPG

Poniżej site serwisów:

Urlinfo.pl

urlinfo-site.JPG

Pingomatic.pl

pingomatic-site.JPG

Wycenawww.pl

wycenawww-site.JPG

I jeszcze google analytics:

Pingomatic.pl Czerwiec

pingomatica.JPG

Wycenawww.pl Czerwiec

wycenawwa.JPG

Niestety pod urlinfo nigdy nie podpiąłem google analytics, ale podejrzewam, że z racji na najwyższą pozycję ruch jest ogromny.

Nie sprzedaję przed czasem, nie ma tu żadnych kruczków - jestem uczciwą i rzetelną osobą.

Aukcja uczciwa do samego końca, nie sprzedam poza allegro, skrypty stoją na 3 serwerach home.pl (serwerów nie oddaje w pakiecie), sprzedaję gdyż prowadzę zbyt wiele projektów, for, sklepów, portali i nie panuję już nad tym wszystkim w związku z czym sprzedaję kilka perełek gdyż nie mam na nie czasu i żal mi tak marnującego się potencjału.

Żeby nie być goło słownym poniżej link do poprzedniej aukcji na której sprzedawałem swój inny serwis:

https://allegro.pl/show_item.php?item=2468514599

UWAGA - Wystawiam pełną fakturę VAT 23%

Pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności