Skocz do zawartości

Czy więcej treści na stronie pomoże w lepszym/łatwiejszym pozycjonowaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

@ArTh00r

Dokładnie, portale turystyczne są niezbędne w tej branży, lecz tak jak mówiłem jeśli możesz jeszcze zainwestować przetłumacz stronę na angielski (ewentualnie niemiecki) i poszukaj dobrych portali turystycznych w tych językach. Zrób ofertę, dodatkowo dostaniesz możliwość postawienia linka, często o fajnej mocy.

...

Te 2 tysiące lepiej przeznaczyć na jakąś dodawarkę typu publiker, scrapeboxa, seohosting, multikody do katalogów i teksty na zaplecza synonimizowane.

Zupełnie nie masz pojęcia o czym piszesz.

Artur ma do zrobienia frazy "Ustka" i "Ustka noclegi" a Ty mu każesz olać portale i konkurować z nimi publikerem... śmieszno się zrobiło.

@iman7 Ogólnie jestem skupiony na turystach z polski i nigdy nie planowałem nawet tłumaczyć strony na angielski/niemiecki.

Bardziej szukam recepty na łatwiejsze pozycjonowanie, żeby móc konkurować z portalami turystycznymi (oczywiście prócz Marku z Twoim :) )

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Beerbant dziękuję bardzo za tą cenną podpowiedź, będę musiał do tego zasiąść i wychwycić takie fora, gdzie ludzie poszukują noclegów (na wszystkich forach turystycznych już założyłem tematy) więc pozostały mi fora ogólnotematyczne.

Jeżeli ktoś będzie miał jeszcze jakiś ciekawy pomysł to będę niezmiernie wdzięczny!

Jeżeli nie chcesz poświęcać na to zbyt dużo czasu, zawsze takie zlecenie możesz komuś zlecić.

To naprawdę nie są duże koszty, obecznie możesz znaleźć kilku pracowników nawet po 0,4-0,7 gr za wpis

Jednak przemogłem się i stworzyłem swój Blog o Ustce lecz jest pewien problem, ponieważ po dodaniu nowego artykułu, nie tworzy mi kolejnej podstrony z odnośnikiem do tego artykułu... Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać, ponieważ chciałbym te tematyczne artykuły pozycjonować na długi ogon. np "Ustka imprez" "Ustka pogoda" "Ustka informacje" "Ustka atrakcje" itd...

U mnie jakoś ogólnie ten "blog" posypany jest w sensie taki jakiś mało zgrabny, zlewa się tam wszystko a szkoda bo psuje efekt całości. Chciałem od siebie powiedzieć Ci, że masz super stronkę, bardzo ładna - osobiście gdybym nie był z wybrzeża to sam zainteresowałbym się Twoim pensjonatem po odwiedzeniu tej strony, gratki :)

Może potrzebujesz wypożyczyć auto? Zapraszam https://www.roszak-rent.pl Natomiast wyroby granitowe oferuje ta firma https://madonski.pl

Raczej przebywam tutaj aby zdobywać wiedzę SEO, a nie nakłaniać Was do noclegów w Ustce :) lecz jeśli ktoś będzie zainteresowany, zapewne zaproponuje korzystniejszą cenie niż dla osoby, która wyszukuje noclegu wpisując w google ustka pensjonaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności