Skocz do zawartości

Dzieci handlują na PIO

marcin777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znaleść stałych copierów i po paru zleceniach można na gębe brać już teksty :)

Jeśli chodzi o dział ogłoszenia to wystarczy wprowadzić dział komentarzy po wykonaniu usługi, a każdy z wyszukiwarka pio już se zweryfikuje sprzedawce jak i jego klientów.

Drobna jakaś opłata np. Na fundacje Dymnej również mogła by troche tych ofert przeorać , a wystarczy 1zł i już z 30% osób se podaruje bo im będzie szkoda tego zeta :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Odnośnie AmberGOLD - powodzenia ale na dłuższą metę nie wróżę sukcesu, szczególnie jak balon pęknie:

https://natemat.pl/16341,byl-oszustem-i-bankrutem-jest-milionerem-interesy-tajemniczego-wlasciciela-olt-express-i-amber-gold

Co do tekstów, cena nie jest wyznacznikiem - przecież jak młodzież zobaczy, ze ludzie nie chcą kupować teksty poniżej 1zł czy w tego typu okolicach, to zaczną wystawiać po 5-6zł i co? Będzie ta sama jakość tylko za większą kasę, zresztą teraz też tak jest - że bardzo kiepskie/skopiowane teksty można zarówno kupić za 50gr jak i za 5zł, cena powtarzam nic nie wyznacza.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zamiast zlecać teksty można postawić w mieście kontener wypełniony złomem komputerowym i praktykantami z lokalnej uczelni - powinni być w stanie w ciągu wakacji naprodukować tekstów na cały rok ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zamiast zlecać teksty można postawić w mieście kontener wypełniony złomem komputerowym i praktykantami z lokalnej uczelni - powinni być w stanie w ciągu wakacji naprodukować tekstów na cały rok ;)

Niestety obecna 'młodzież' jest coraz mniej kreatywna i pisanie logicznych tekstów im przychodzi z trudem :-) Taki efekt naszego zreformowanego systemu kształcenia :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Taki efekt naszego zreformowanego systemu kształcenia :-)

To nie jest efekt ani reformy ani systemu - to jest efekt "tolerancji" lenistwa i zwalania na rożne dysdebilizmy ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Niestety obecna 'młodzież' jest coraz mniej kreatywna i pisanie logicznych tekstów im przychodzi z trudem :-) Taki efekt naszego zreformowanego systemu kształcenia :-)

Pisać teksty zwyczajnie trzeba potrafić . Jeden nadaje się do czyszczenia szamba , a jeszcze jeden do pisania tekstów, a wszystko zależy od talentu oraz przeczytanych książek .

System kształcenia nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo ktoś kto ma zostać szambonurkiem, to nim zostanie ,a ktoś kto ma skończyć studia, to je skończy. Zadaniem systemu edukacji jest sprawić,aby przyszły szambonurek nie męczył się w szkole tylko jak najszybciej zaczął pracę ...

Najgorsze jest to,ze przyszły szambonurek nie potrafiący się nawet podpisać oferuje teksty najwyższej klasy , a często są to teksty pochodzące z publikacji naukowych lub płatnych książek .

Niestety obecna 'młodzież' jest coraz mniej kreatywna i pisanie logicznych tekstów im przychodzi z trudem :-)

Stereotypy zramolałych pierników :) Moim zdaniem kreatywnej młodzieży nie brakuje, a PRL-owskie roczniki nie są wcale tak wykształcone i inteligentne, za jakie chciałyby uchodzić :D

Dajcie 3 zł netto za 1000 zzs, a znajdę Wam od ręki 20 eleganckich pisarzy precli poniżej 18 lat ;)

Dajcie 3 zł netto za 1000 zzs, a znajdę Wam od ręki 20 eleganckich pisarzy precli poniżej 18 lat ;)

Dokładnie.

Teksty za głupie pieniądze kupować każdy chce a przecież sami nie pozycjonujecie prawie za darmo :)

Taki efekt naszego zreformowanego systemu kształcenia :-)

To nie jest efekt ani reformy ani systemu - to jest efekt "tolerancji" lenistwa i zwalania na rożne dysdebilizmy ...

To też, nie sposób się nie zgodzić. Ale maturę na poziomie strzelającego na chybił-trafił szympansa ktoś zatwierdza...

Studiowałem z 'pokoleniem gimnazjum' i jest coraz większa różnica z każdym rokiem. Wystarczy się spytać wykładowców na studiach, którzy co roku coraz mocniej łapią się za głowę...

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Ja przestałam szukać zleceniodawców na forum bo z drugiej strony także trafiają się [ nierzetelni partnerzy ]. Mam stałych zleceniodawców i jeśli nie mam od nich pracy to wolę nic nie robić niż pisać za darmo dla kogoś mało poważnego. Moim zdaniem jak ktoś decyduje się na zakup tekstów za 1 zł to powinien się poważnie zastanowić. Mało kto jest w stanie pisać za takie pieniądze. Dobry tekst powinien kosztować, bo czas na niego poświecony również jest cenny.

Pozdrawiam

@MKM ja inwestuje w AmberGOLD - mam gwarantowany zysk!

hehe, ale nie zainwestowali Twojej kasy w OTL ?

bo jak zysk wynosi 0 zł. to łatwo takie gwarancje spełnić ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności