Skocz do zawartości

mój pierwszy, bezpłatny, na własnym sofcie

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja rozumiem, że mój katalog nie jest jakiś wysokich lotów ale lekceważenie wszystkiego chyba nie jest dobre dla wpisującego (bo odrzucę wpis) a i dla mnie bo mam dodatkową niepotrzebną robotę :)

od tej pory bezlitośnie odrzucam wpisy z mieszarek :) właśnie ktoś dokonał 3 wpisów z czego 2 były z mieszarek wiec wywaliłem wszystkie 3, tego trzeciego już nawet nie czytałem, jak ktoś chce być leniuchem to czemu mam przyjmować jego leniuchowaty śmietnik :)

z całym szacunkiem pozdrawiam

Trochę głupio, że kategorie są podstroną - przydałoby się umieścić je na stronie głównej. Niemniej jednak katalog unikalny, może nie zachwyca wyglądem, ale najważniejsze, że o niego dbasz.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 2 tygodnie później...

może nie zachwyca wyglądem

cóż, z grafiką mam problem ale ważne żeby dobrze linkował, a jak linkuje to mogą powiedzieć ci, którzy dokonali wpisów :)

• wprowadziłem kilka zmian w sofcie
  • dodałem kilka mniej lub bardziej ważnych zmian
  • 150 wpisów jest zaakceptowanych

zapraszam dalej do korzystania i wpisywania swoich stron

e:/

wreszcie pojawiły się odwiedziny z bing, yandex już wczesniej bywał ale to i tak jest 1/10 odwiedzin google -> co się dziwić wiec ze ma w Polsce monopol :)

yahoo nie mogę przygnać jakoś

statystyki na stronie

Dodałem i czekam cierpliwie na moderacje.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Coraz bardziej podoba mi się ten skrypt :) Wpadam regularnie, aby sprawdzić, jak idą postępy i ostatnio zaskoczyły mnie grafiki :) Pamiętam, że nie dodawałem żadnej do swojego wpisu, a teraz jest - i to z atrybutami title i alt ;) Mój wpis ma ponad 600 odsłon, czyli jest na I miejscu pod względem popularności, więc biorąc pod uwagę, że "Odsłon ogółem: 6036" ("Odwiedzono nas 4704 razy."), może dogadamy się jakoś w sprawie taniej licencji? ;)

Coraz bardziej podoba mi się ten skrypt :) Wpadam regularnie, aby sprawdzić, jak idą postępy i ostatnio zaskoczyły mnie grafiki :) Pamiętam, że nie dodawałem żadnej do swojego wpisu, a teraz jest - i to z atrybutami title i alt ;) Mój wpis ma ponad 600 odsłon, czyli jest na I miejscu pod względem popularności, więc biorąc pod uwagę, że "Odsłon ogółem: 6036" ("Odwiedzono nas 4704 razy."), może dogadamy się jakoś w sprawie taniej licencji? ;)

ten twój wpis to jakiś "przekręt" :) -> a poważniej to nie wiem dlaczego szedł jak burza, grafikę dodałem ja bo za te staty ci się należała :)

teraz spróbuje przygnać yahoo bo z nim bida i jakoś mnie nie lubi

licencji nie ma, setupu też nie ma :) sr

e:/ wszyscy co dodadzą grafikę dostają alt i title we wpisie na grafice, tak zrobiłem skrypt ze alt i title jest robiony z tytułu wpisu wiec ci co nie dodali grafiki niech żałują bo to w końcu jakieś tam dodatkowe frazy są dla robotów a i wpis wygląda ładniej :)

Dodane :) Pozdrawiam

również pozdrawiam :)

zdarzają się jeszcze teksty z mieszarek (i pewnie będą się zdarzać) ale są natychmiast wywalane, naprawdę czytam wpisy i szkoda czyjegoś zachodu, jak ktoś nie ma pomysłu na wpis zawsze może skorzystać z usługi opracowania wpisu :)

jeżeli chodzi o soft to przygotowywane są nowe funkcje m.im autotagi oraz page rank, zastanawiam się także nad zmianą anchora dla standardowego linku do strony na jakiś przyjaźniejszy lub dodaniu możliwości określenia anchora w czasie wpisu przez dodanie pola w formularzu

• 1 rok później...

odświeżam temat

domena jest już prawie trzyletnia :)

ostatnio zostało usunięte kilkadziesiąt wpisów ze względu na ich przeterminowanie (publikacja 1 rok) więc jak komuś zależy można dodać od nowa

zasady się praktycznie nie zmieniły od początku poza tym że katalog jest mocniej moderowany i wszelki spam ,mieszarki, niezrozumiałe "konstrukcje literackie", wpisy naćpane słowami kluczowymi etc. są wywalane co w praktyce oznacza że przechodzi 10-15% wpisów

normalne teksty zawsze chętnie przyjmę i do tego właśnie zapraszam

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności