Skocz do zawartości

mój pierwszy, bezpłatny, na własnym sofcie

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

Dodawanie od nowa to trochę lipa, może raczej zrobić opcję "przedłużenia wpisu" tak jak to jest na portalach ogłoszeniowych.

nie chce mi się wierzyć że ktoś z tego skorzysta, poza tym jak ktoś faktycznie chce to ja to zrobię, wystarczy napisać mail

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam nadzieję, że sprostam wymaganiom

jeżeli będziesz miał w tekście 'click w link' lub 'twój wybór to nasza oferta' to niestety nie -> takie automat wywala :D

btw. wymagania są naprawdę niewielkie -> wystarczy ludzkim głosem zareklamować swoją stronę :)

• 3 tygodnie później...

boty -> majestic oraz ahrefs są programowo wywalane do 404 więc odczyt bl z tych usług jest co najmniej błędny

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

cóż katalog stał się płatny, bezpłatny jest pierwszy miesiąc publikacji wpisu

dodatkowo zostało z konieczności uruchomione powiadamianie mailowe o akceptacji wpisu

jak komu drogo to sory, przez rok walczyłem ze spamem i już mam dosyć :)

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

cóż katalog stał się płatny, bezpłatny jest pierwszy miesiąc publikacji wpisu

dodatkowo zostało z konieczności uruchomione powiadamianie mailowe o akceptacji wpisu

jak komu drogo to sory, przez rok walczyłem ze spamem i już mam dosyć :)

pozdrawiam

czyli można domniemywać, że za trzy do sześciu miesięcy katalog wogole nie będzie moderowany :)))) szczególnie fajne są opłaty - conajmniej nieadekwatne: cena do jakości katalogu i do DŁUGOŚCI TRWANIA wpisu. Ponoć wartość przedmiotu jest taka za ile chce klient ją kupić, a nie po ile ktoś wystawia, no ale życzę sukcesów.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

czyli można domniemywać, że za trzy do sześciu miesięcy katalog wogole nie będzie moderowany )))

jest moderowany dalej wypierddzielam 80-90 % wpisów :)

szczególnie fajne są opłaty - conajmniej nieadekwatne:

zapraszam do konkurencji :D

Projekt jest fajny, wpisów nie jest dużo, ale jakościowo bardzo dobre. Skórka trochę słaba, background, jakieś fajne logo i katalog jak marzenie.

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

Skórka trochę słaba, background, jakieś fajne logo i katalog jak marzenie.

nowa skórka jest ale czasu na jej wdrożenie nie ma :)

• 5 miesięcy temu...

dlaczego beż litości wywalam wpisy :)

- tytuł nieinformacyjny -> niech chociaż po części informuje o czego wpis dotyczy

- treść z automatu lub naćkana słowami kluczowymi, miastami, lokacjami etc-> jak tak masz robić to znajdź sobie inne źródło linku, naprawdę nie muszę i nie chcę publikować każdego chłamu, nikt ci nie broni opublikować taki chłam na własnej stronie :)

katalog darmocha więc proszę chociaż o treść "ludzkim głosem"

pozdrawiam

roszę chociaż o treść "ludzkim głosem

UX katalogu leży i kwiczy, warto o to zadbać. W zasadzie trzeba było od tego rozpocząć. Wówczas userzy nie będą katalogu traktowali jak śmietnik. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

UX katalogu leży i kwiczy, warto o to zadbać.

a to racja :) tylko automatom to nie przeszkadza :)

btw. info powyżej zamieściłem bo chyba jakiś "pozycjoner" oferuje katalogowanie m.im. w moim katalogu, dostałem dzisiaj meila (któregoś z kolei w ostatnich 2-3 miesiącach) z pretensjami że wywaliłem/nie ma wpisu za którego ktoś zapłacił 6,15 (czasami było i po 20, różne kwoty), może i zapłacił tylko nie mnie bo ja z tego katalogu za żaden wpis nigdy kasy nie wziąłem :)

dlatego jak już jakiś "pozycjoner" oferuje usługę to niech to zrobi na mojej stronie zgodnie z moimi zasadami i szczerze mówiąc mam w (_)(_) czy mu się ux podoba, czy bierze za to kasę oraz od kogo i czy informuje swoich klientów że może być taka a nie inna sytuacja etc :)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności