Skocz do zawartości

Linki WIKI pomagają?

drobny2992

Rekomendowane odpowiedzi

wiki spamowało się ładnych pare lat temu

Tobie chyba chodzi o stawianie kopii Wikipedii w dawnych czasach ? Bo jakoś mnie się nie przypomina żeby w dawnych czasach się do nich dodwało jak do precli. Konto na forum masz od 2011 to co Ty możesz wiedzieć o tym co było parę lat temu.

Czy one naprawdę są takie mocne? Czy zwiększy się pozycja w google?

Taki precel, tylko czasami na domenach .edu / .gov i z wysokim PR, a czasamiu wprost przeciwnie zbanowane i z wirusem.

...

wiki spamowało się ładnych pare lat temu

Tobie chyba chodzi o stawianie kopii Wikipedii w dawnych czasach ? Bo jakoś mnie się nie przypomina żeby w dawnych czasach się do nich dodwało jak do precli. Konto na forum masz od 2011 to co Ty możesz wiedzieć o tym co było parę lat temu.

Jak mam konto od wczoraj tzn że od wczoraj wiem co się dzieje ? logika zabija

activist aka terrorist

Nie znam skuteczności linków z wiki, myślę, że jak im pomóc to wiele od innych nie bedą się różnić. Wielkich doświadczeń nie mam ale z ciekawości i braku pomysłu postawilem taki skrypt, strony zaindeksowały się same. Nie dodałem zadnego odnośnika do głownej lub podstron. Więc zakladam, że skrypt ma system pingujący, lub przy rejestracji skrypu gdzieś w bazie dodają adres domeny.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Dokładnie. tomek_25 ma rację. Nie chodzi o stworzenie kopii Wiki tylko o linki oparte o skrypt mediawiki. Zadałem pytanie temu użytkownikowi, który to sprzedaje. Zapytałem się czy linki będą dobrze podlinkowne bo z tego co mi wiadomo, żeby zadziałały muszą być nieźle podlinkowane ale jak na razie cisza...

@13wally - jak umiejętnie to zrobisz to jest całkowicie na odwrót niż piszesz. Nie ma szans żeby te linki same z siebie generowały traffic.

hm, to może my o innych linkach mówimy? ja mówię o linkach w wikipedii dodawanych do "przypisy" oraz "linki zewnętrzne" w treści artów wikipedii... coś mieszam? hmmm

edit: aaa no to dokumentnie mieszam heheh

:)

Optymist, masz coś do powiedzenia w temacie czy tylko wpadłeś po to żeby wytknąć mi mój tok myślenia który w tym przypadku i tak jest prawidłowy ?

Linki wiki moga być pomocne przy zróżnicowaniu linkowania, ale głównie to chciałem wytknać twój ograniczony tok myślenia.

activist aka terrorist

Witam

Mam zamiar kupić na allegro 6000 linków WIKI. Oto link do aukcji: https://allegro.pl/60...2504637296.html

Czy one naprawdę są takie mocne? Czy zwiększy się pozycja w google?

17 zł to dobra cena bo ktosik jeszcze musi napisac tekst (ręcznie) pote (synonimy) i dodac do wiki a prąd (komp włączony) - ale to 17 zł (ile kasy) hahahahahhah sprawdź sam czy są mocne i PODZIEL SIĘ NA FORUM nie pisz głupot po co bicie piany :) Ale pewnie najlepiej jak to by były linki zaindeksowane (6tys zaindeksowanych linków) w takiej cenie :) heheh

ale jaja

żałosny temat sorki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności