Skocz do zawartości

[sprzedam] Unikatowe Opisy Programów Komputerowych

Kejar90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do sprzedania ponad 400 unikatowych i nigdzie nie publikowanych opisów programów komputerowych. Każdy ma minimum 800zn ze spacjami. Oprócz tego wszystkie są napisane poprawnie pod względem ortograficznym, stylistycznym itd. Sprzedałem już 300 takich opisów, ale poprzedni odbiorca więcej już nie potrzebował, bo na swojej stronie miał już niektóre programy opisane. Dla zainteresowanych mogę przesłać przykładowe opisy, żeby nie kupowali przysłowiowego kota w worku. Oczywiście mozna kupować opisy w mniejszej ilości (np.:20).

Co do ceny, to myślę, że się dogadamy :)

Pozdrawiam i proszę o kontakt tutaj, albo na gg: 37342238.

* z racji tego, że jestem nowym użytkownikiem, to w sprawie ewentualnej przesyłki opisów i pieniędzy myślałem, żeby tak zrobić, że prześlę je fo admina, gdy się zgodzi i odbiorca też przesłałby mu kasę; wtedy będzie uczciwie i nikt nikogo nie oszuka. Niestety już 2 razy zostałem tak "zrobiony w balona" i wolę się zabezpieczyć od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności