Skocz do zawartości

Jakie frazy wybierać pod konkretną stronę?

qjam

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Napisałem wcześniej temat dotyczący bloga, budowania skromnego zaplecza ale nikt niestety nie odpisał... może tutaj mi ktoś odpisze ;)

Co zrobić jeśli nie mam funduszy na pozycjonowanie? Ewentualnie jakie firmy pozycjonujące polecacie? Tak aby było tanio :)

Druga sprawa to jakie frazy wybierać. Sprawdzam sobie tym narzędziem propozycji słów kluczowych i mam frazy po 20 000, 50 000, 100 000 miesięcznych wyszukiwań ale są i takie po 1 000 000. W jakie lepiej uderzać? W te mniej wpisywane licząc, że łatwiej będzie wypozycjonować stronę co zwiększy liczbę odwiedzin strony i przełoży się na zyski? Czy lepiej całą siłę skupiać na tej najmocniejszej frazie i może uda się wbić na TOP 10?

Pozdrawiam :)

Podaj tematykę bloga, bo jeżeli nie masz umiejętności, ani kasy to wypozycjonowanie go może być po prostu niemożliwe w Twoim przypadku.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

o pożyczkach/kredytach możesz zapomnieć, ale frazy "wniosek o pożyczkę" / "wnioski o pożyczkę" zrobisz.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zacznij może od czegoś bardziej realnego :)

Nawet doświadczeni pozycjonerzy szukają nisz tematycznych, jeśli planujesz stronę MFA/PP.

Są frazy gdzie jest dużo wyszukań lub bardzo wartościowy ruch, a konkurencja jest niewielka.

Tak jak lev napisał, poszukaj niszowych fraz, pokombinuj może z long tailem, a może zainteresują Cię jakieś frazy lokalne, bo na ogólne może być ciężkawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności