Skocz do zawartości

Jaki system reklamowy wybrać?

party-sound

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:) Zwracam się z do Was z prośbą o pomoc w wybraniu dobrej sieci reklamowej. Próbowałem adsense, ale moje konto zostało zablokowane. A więc proszę o coś godnego polecenia, z czego korzystacie i jesteście zadowoleni. Wiem, że nie zarobie na tym kokosów, ale chciałbym uzbierac na utzrymanie strony. Z góry dziękuje za wszystkie informacje :)

Przetestuj sobie coś z tego:

Sieci reklamy CPM:

CPM Biz - 0,25$ za 1000 wyświetleń - wypłaty od 5$

CPM Leader - 0,11$ za 1000 wyświetleń - wypłaty od 0,10$

CPM Fun - 0,30$ za 1000 wyświetleń - wypłaty od 100$

Bin Layer - wypłaty od 5$

Clicksor - wypłaty od 50$

Ewentualnie Sieć Reklamy CPC/CPL:

AdFreestyle - kliknięcie w reklamę 0,06gr

Admitad - Stawki za Lead lub rejestrację

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie wiem czy to do mnie czy do Kapitana, ale uważam, że gdy pada odpowiedź na pytanie to już tego spamem nazywać nie należy. Jak przeszkadza Ci to, że ktoś może sobie przy okazji dorobić troche drobnych to sobie te refy powycinaj.

party-sound określ bliżej tematykę swojej strony i ilość uu. Wtedy łatwiej będzie coś polecić.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

tjay99 to nie do Ciebie, mnie to nie razi że wrzucisz jednego linka refa raz na jakiś czas, ale kapitan przegina totalnie wrzuca całego posta w reflinkach, a powtarza to już n-ty raz.

@party-sound zerknij na ten temat https://www.forum.opt...se-co-w-zamian/

tez poruszony jest tam ten temat i jest pare odpowiedzi.

Nie wiem czy to do mnie czy do Kapitana, ale uważam, że gdy pada odpowiedź na pytanie to już tego spamem nazywać nie należy. Jak przeszkadza Ci to, że ktoś może sobie przy okazji dorobić troche drobnych to sobie te refy powycinaj.

party-sound określ bliżej tematykę swojej strony i ilość uu. Wtedy łatwiej będzie coś polecić.

jest to serwis z darmową muzyką do pobrania ponad 200 użytkowników, ich liczba ciągle rośnie, średnio 400-500 wejść dziennie a oto i strona https://party-sound.pl

Masz małą ilość odwiedzin... Więc ja na twoim miejscu wybrałbym np. CPM Leader + CPC RevenueHits...

RevenueHits ma reklamy które świetnie dopasują się do twojej strony... Takie typu Play, Odtwórz, Pobierz... Więc klikalność miałbyś dobrą... Płacą około 0,03$ za klik... Wypłaty od 5$...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

No ja po niecałym miesiacu testowania jednego programu partnerskiego, osiągnąłem próg wypłaty 50 zł i dzis dostałem pieniążki;)

Ten program to cashfly. Są tam reklamy CPC oraz CPL:

- zapisz się (ref)

- zapisz się (bez refa)

Miło będzie jak wejdzie na stronę przez mojego refa w ramach podziekowań za tą uczciwą recenzję.

Nie trzeba wypełniać żadnych rachunków, wysyłaja kasę na konto. Stawka CPC 0,15 zł netto.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Ja nie będę spamował refami, choć mógłbym, ale polecam:

https://mediapartners.bigpoint.com/

System przynosi za każdą rejestrację 25 centów. Dodatkowo 20% dostajesz za każdy zakup graczy jakich poleciłeś.

Z doświadczenia wiem, że po 3 miesiącach zbierania graczy, baza około 600-1000 rejestracji wlatuje miesiąc w miesiąc około 150-200 euro za same ich zakupy, już nie rozdrabniając się, że dostajesz groszowe sprawy za rejestracje. No, ale na początku na kokosy nie licz.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• 3 tygodnie później...

Dogadaj się z adFreestyle, załatwisz sobie przyciski pobierz jako reklamę, to jest dopiero odlot z klikalnością, zobacz na xdxd.pl, podobna tematyka :P

AdNews - tania i skuteczna reklama zawierająca linki, imitująca post forum lub zajawkę artykułu.

tania i skuteczna reklama CPC kampanie reklamowe promocja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności