Skocz do zawartości

osCommerce v2.3.2 - problem ze spolszczeniem

camylca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem ze spolszczeniem dla osCommerce w wersji Merchant v.2.3.2 - znalazłam tylko jedną wersję i wygląda mi na to, że jest niekompletna, oto komunikaty, które się wyświetlają w panelu administracyjnym:

Warning: include(includes/languages/polish/modules/cfg_modules/cfgm_order_total.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /osc/catalog/admin/includes/classes/cfg_modules.php on line 28

oraz w samym sklepie po zmianie języka:

Warning: include(includes/languages/polish/modules/boxes/bm_categories.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /osc/catalog/includes/classes/osc_template.php on line 86

Czy ktoś spotkał się z już tym problemem i czy istnieje jego rozwiązanie? Czy może powinnam ściągnąć inną wersję osCommerce, do której znajdę kompletne spolszczenie?

Będę wdzięczna za pomoc - niestety firma, której zleciłam wykonanie sklepu internetowego wzięła sporo kasy i niewywiązała się z umowy, dlatego żeby więcej nie inwestować, sama walczę:)

Mam ten sam błąd

doszedłęm że nie mam katalogu

includes/languages/polish/modules/cfg_modules/

najgorsze ze nie moge wejść do panelu administratora

(udało sie zalogować, gdy zmieniłem obok logowania język na (Jonh) English (..... :) ))

mozliwe że z phpadmin mozną zemienić domyślny język ale nie mogę tego zanleź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności