Skocz do zawartości

Pierwsze koty za płoty

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy pierwszą decyzję sądu w sprawie IAI kontra Google Polska, 3mam kciuki ale jak znam życie to nawet jak przerżną w Polsce to skończy się to na groszowej sprawie.

Potem może przyjdzie czas na ich politykę prywatności i wymuszanie udostępniania danych ...

https://www.iai-shop.com/pr-press-release.phtml?id=1235324121

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pamiętam tę sprawę. :)

Z uwagi na poniesione przez IAI i jej klientów straty, IAI S.A. będzie starała się uzyskać odszkodowanie za poniesione straty. Uwzględniając rozmiar strat, może to oznaczać, że w przypadku wygranej IAI uzyska bardzo wysoką kwotę odszkodowania.

Bardzo dobrze, niech się starają o odszkodowanie...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

też trzymam za nich kciuki - bo co by nie było Googiel naraził ich wtedy na spore straty - poprzez "błąd Google" - nie bójmy się tego powiedzieć :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Czy ktoś czytał uzasadnienie ?

cytuję: "zablokował w wyszukiwarkach internetowych Google Chrome, Mozilla Firefox oraz Safari"...

Sorry ale wniosek upadnie z przycyzn formalnych - nie ma takich wyszukiwarek. Ktoś zrobił z siebie ....

Uzasadnienie to śmiech na sali.

Przykład: "informacja ta ukazywała się równiez na allegro.pl" ???

Ciekawe kto był/będzie biegłym :D

edit: literówka

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sorry ale wniosek upadnie z przycyzn formalnych - nie ma takich wyszukiwarek. Ktoś zrobił z siebie ....

Wniosek nie upadnie gdyż właśnie został rozpatrzony przez sąd. :)

Dlaczego ta informacja jest istotna dla stron www?

Może nie dla stron www, ale na pewno dla mniejszych firm jest to wskazanie drogi.

Nie zawsze większy może więcej. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie zawsze większy może więcej. :)

No właśnie... Podajmy Google do sądu że nam tu Pingwiny zapuszcza... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wniosek nie upadnie gdyż właśnie został rozpatrzony przez sąd. :)

Dlaczego ta informacja jest istotna dla stron www?

tak naprawdę dopiero został przyjęty...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dido ja szykuję pozew przeciwko Tobie... za rozsiewanie bzdur o naturalnych linkach... :rtfm:

Jeżeli prawnik, a co za tym idzie zapewne po autoryzacji tekstu, pracownik firmy wypisuje bzdury typu "wyszukiwarka google chrome" to sorry - ale ktoś tu się naraża na śmiesznostkę.

ciekawi Mnie rozparzenie tego wniosku ... jajko ma na to dwa tygodnie.

Krzysztof, szykujesz pozew za naruszenie praw autorskich w cache'u i bezprawne indeksowanie? :D

Miałbyś nareszcie trochę naturalnych linków ;).

Najpierw jakąś akcje uświadamiającą o wykorzystywaniu monopolistycznej pozycji może ? ;) Może o wykorzystywaniu monopolistycznej pozycji rynkowej do wymuszania danych ? ;)

PS

w pozycjonowaniu nie ma naturalnych linków - to propagandowa bzdura :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Naturalne linki są jak Yeti... każdy słyszał... ale nikt jeszcze nie widział...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności