Skocz do zawartości

Pozycja w Google

kulesz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po kilku tygodniach moich nieudolnych wysiłków pozycjonerskich uzyskałem jakiś rezultaty kilka fraz w top 10 (2) nawet na jedna byłem przez kila dni top1 jednak nagle zniknąłem z top 100 na ta frazę . Jakie mogą być tego przyczyny? Na kilka fraz byłem 26 i np 46 teraz wszystko nie mieści się w 100. Została mi jedna fraza na 5tym miejscu ale reszta spadła . Może macie jakieś sugestie co do tego stanu rzeczy. Dzięki

Surprise your partner in the bedroom!! visit Sexy lingerie online

@Arkaszka wróciłeś z wakacji :P;)

Co do tematu, to możesz powiedzieć, czy używasz jakiegoś narzędzia do sprawdzania pozycji?

Czy nie leciałeś w tych katalogach tylko na te 2 frazy i na jedną podstronę?

I tak jak koledzy wyżej pisali biało czarne zwierzątko mogło dziobnąć ;)

@Iran - to jakaś bzdura. Po pierwsze skąd Google ma wiedzieć którą stronę z top10 monitorujesz, po drugie bez proxy to ilość zapytań google bez bana jest marna, po trzecie można by wyczyścić sobie top10 z konkurencji i wbić się samemu.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Wyczytałem to na jakimś blogu seo że niby częste zapytania z jednego ip mogą taki spadek spowodowć bo to swiadczy że stroną zajmuje sie seowiec których skolei G. nie lubi . Jak duży spadek i czy w ogóle nie wiem mi po takich roadach z majesticami ahrefami akurat spadło i powiązałem to. Troche sie pośpieszyłem z tym potwierdzeniem sorki.

Czesto też zauważam że jak dziennie sie do gwt loguje to pozycje spadają a jak tego nie robie to troszke rosną. Oczywiscie powody mogą być różne a skoro jest podobno 200 czynników wplywające na pozycje to kto wie co sie tam mieści . A w wiązaniu informacji z naszych wyszukiwarek g jest co raz lepsze .

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

A na ile stara domena? Bo jak nówka, to jak chyba wszystkim wiadomo jazda góra-dól to normalka, na początku G... lekko podciąga w wynikach a potem... radź sobie sam.

Do tego pingwinek mógł swoje zrobić.

Tak jak sylver pisał - z fusów nie powróżymy...

Może i panda , może i pingwin. Domena jest młoda i fakt w większości w katalogach podawałm strone główną ale wpisywałem więcej słów kluczowych , troche potrwa zanim zdobędę wiedzę by móc pozycjonować bardziej skutecznie ale Wy to wiecie z doświadczenia, dziś sprawdziłem na jedną z fraz wróciłem na 1 no cóż do roboty się musze brać , dziękuje wszystkim za posty .

Surprise your partner in the bedroom!! visit Sexy lingerie online

Wyczytałem to na jakimś blogu seo że niby częste zapytania z jednego ip mogą taki spadek spowodowć bo to swiadczy że stroną zajmuje sie seowiec których skolei G. nie lubi . Jak duży spadek i czy w ogóle nie wiem mi po takich roadach z majesticami ahrefami akurat spadło i powiązałem to. Troche sie pośpieszyłem z tym potwierdzeniem sorki.

Czesto też zauważam że jak dziennie sie do gwt loguje to pozycje spadają a jak tego nie robie to troszke rosną. Oczywiscie powody mogą być różne a skoro jest podobno 200 czynników wplywające na pozycje to kto wie co sie tam mieści . A w wiązaniu informacji z naszych wyszukiwarek g jest co raz lepsze .

@Iran, ale tak na chłopski rozum: skąd Google ma wiedzieć, którą stronę sprawdzasz? Skrypt "wpisuje" w Google jakąś frazę, dajmy na to: apteka warszawa, wyskakuje kilkadziesiąt aptek w warszawie. Skrypt zaciąga sobie wyniki z pierwszej setki i potem odczytuje u siebie lokalnie adres monitorowanej strony podając Tobie pozycję w statystykach. Skąd Google ma wiedzieć, jaki adres sprawdziłeś? Poza tym, z reguły pierwsza dziesiątka wyników, to strony pozycjonowane przez specjalistów SEO i w zasadzie każdy z nich codziennie rzuca okiem na pozycje stron Klientów. Tym samym wszyscy musieliby spaść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności