Skocz do zawartości

Pozycja w Google

kulesz

Rekomendowane odpowiedzi

@kulesz, na Twoim miejscu bym nie panikował, jeżeli nie dodawałeś dużo linków i strona jest młoda to pewnie są zwykłe wachania pozycji, rób swoje, różnicuj anchory i źródła linków, a pozycjami na tym etapie się nie przejmuj :)

@Iran, podejrzewam, że czynników jest nawet więcej niż 200, seomoz czasem robi różne testy na temat wpływu różnych czynników, jak chcesz to poszukaj.

• 2 tygodnie później...

Marketing szeptany super sprawa ale bardzo czasochłonna...

Ja oferuje noclegi na różnych forach np. kajakarskich, wędkarskich, podróżniczych, turystyka rowerowa itd.

Nie ukrywam, że są efekty :)

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

teraz coraz więcej osób pyta o marketing szeptany i to dla wielu różnych branż. Widać jest teraz taka potrzeba - jest często bardziej skuteczny regionalnie niż całe to seło :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Witajcie, czy można dostać sie do filtra za wpisy do kilkudziesięciu katalogów oraz posty z linkiem w stopce na 5-ciu forach?

Nie wiem dlaczego po wpisaniu w pasek wyszukiwania mojej domeny nie pojawiam się w wyniku, to jasne że jestem w filtrze, Zoptymalizowałem sklep na tyle ile mogłem, dodałem własne opisy nie dodaje linków w stopce przy wpisach , jak długo to może potrwać i co mge jeszcze zrobić poza wysłaniem prośby o ponowne rozpatrzenie witryny?

Masakra.

Surprise your partner in the bedroom!! visit Sexy lingerie online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności