Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na długi ogon

Malv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie odnośnie tego rodzaju pozycjonowania. Przykładowo mam portal o hydraulice czyli hydraulika to maja główna fraza. Dajmy na to że znalazłem frazę long tail np "hydraulik który naprawia krany w Krakowie" i chciałbym się pod nią pozycjonować. Pisze jakiś artykuł o takim temacie czyli w meta title mam dokładnie taką nazwę.

Gdy mam to na swojej stronie to muszę jeszcze jakoś linkować ten artykuł żeby był TOP1 w Google ? Czy raczej linkować strone główną i ewentualnie jakieś działy na określone słowa a artykuł pozostawić sam sobie?

Ok dzięki za odpowiedź.

A jest jakiś mniej więcej stosunek ile linkować główną, podstrony a ile artykuły z długiego ogona?

Bo jeśli chodzi ten przykładowy artykuł "hydraulik który naprawia krany w Krakowie" to linkować go tylko z for i komentarzy w blogach ? Czy jeszcze dodawać dodatkowo do precli i katalogów linki do niego?

Podlinkuj stronę główną, kategorie, tagi i artykuł na różne słowa kluczowe, musisz mieć w artykule tą frazę.

Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności